După ce l-a dat afară pe Jose Mourinho, Tottenham a purtat discuții cu mai mulți antrenori de top, dar de fiecare dată s-a lovit de refuzul acestora. Julian Nagelsmann a preferat să semneze cu Bayern, Brendan Rodgers să continue la Leicester, iar Erik Ten Hag și-a prelungit contractul cu Ajax.
În acest condiții, Daniel Levy s-a reorientat spre alți antrenori, însă nu a ajuns la nicin acord până cum, președintele lui Spurs dorind neapărat un tehnician cu nume.

Tottenham îl vrea pe Hansi Flick ca antrenor

Fotbal
Adio, Haaland! Pochettino pregătește marea lovitură, după ce preia pe United: transfer de titlu
24/11/2021 LA 09:00
The Telegraph scrie că ultimul nume aflat pe lista lui Daniel Levy este Hansi Flick, cel care va pleca de la Bayern în vară. Inițial s-a scris că germanul care a câștigat Champions League cu bavarezii anul tecut va ajunge în locul lui Joachim Low la naționala Germaniei, dar până acum nu s-a anunțat nimic în acest sens.
Deși Flick este tentat să preia naționala Germaniei, oferta de a antrena în cel mai puternic campionat al lumii l-ar putea întoarce din drum. Tottenham ar da astfel o mare lovitură, dar negocierile sunt abia la început. Totuși, Daniel Levy are timp suficient pentru a-l convinge pe Hansi Flick să meargă la Spurs.
Zilele trecute, presa din Spania a scris că Barcelona a încercat să dea marea lovitură și să îl convingă pe Flick să meargă pe Camp Nou, dr germanul se pare că a refuzat.
Premier League
Pogba e istorie! United îi aduce înlocuitor de la cea mai titrată formaţie din istorie
20/11/2021 LA 14:24
Fotbal
Ce sume pot pune la bătaie pe transferuri granzii Angliei pentru a respecta fair-playul financiar
12/11/2021 LA 12:48