După ce l-a dat afară pe Jose Mourinho, Tottenham a purtat discuții cu mai mulți antrenori de top, dar de fiecare dată s-a lovit de refuzul acestora. Julian Nagelsmann a preferat să semneze cu Bayern, Brendan Rodgers să continue la Leicester, iar Erik Ten Hag și-a prelungit contractul cu Ajax.
În acest condiții, Daniel Levy s-a reorientat spre alți antrenori, însă nu a ajuns la nicin acord până cum, președintele lui Spurs dorind neapărat un tehnician cu nume.

Tottenham îl vrea pe Hansi Flick ca antrenor

Premier League
Ce bonusuri vor încasa jucătorii de la Tottenham pentru calificarea în următorul sezon de UCL
04/05/2022 LA 07:47
The Telegraph scrie că ultimul nume aflat pe lista lui Daniel Levy este Hansi Flick, cel care va pleca de la Bayern în vară. Inițial s-a scris că germanul care a câștigat Champions League cu bavarezii anul tecut va ajunge în locul lui Joachim Low la naționala Germaniei, dar până acum nu s-a anunțat nimic în acest sens.
Deși Flick este tentat să preia naționala Germaniei, oferta de a antrena în cel mai puternic campionat al lumii l-ar putea întoarce din drum. Tottenham ar da astfel o mare lovitură, dar negocierile sunt abia la început. Totuși, Daniel Levy are timp suficient pentru a-l convinge pe Hansi Flick să meargă la Spurs.
Zilele trecute, presa din Spania a scris că Barcelona a încercat să dea marea lovitură și să îl convingă pe Flick să meargă pe Camp Nou, dr germanul se pare că a refuzat.
Premier League
Tottenham se pregătește de plecarea lui Conte la PSG! Care sunt cei 3 antrenori de pe lista lui Levy
29/04/2022 LA 15:45
Premier League
Bild: Haaland poate ajunge la Manchester City. Planul lui Guardiola pentru a-l aduce pe norvegian
26/02/2022 LA 06:39