Dele Alli va lipsi din meciul lui Tottenham cu Manchester United de vineri seară, partidă transmisă în direct pe Eurosport 1 de la 22:15, după ce FA (Football Association - federația engleză) l-a găsit vinovat de încălcarea unei reguli care face referire la rasă, culoarea pielii sau etnicitate.
Mijlocașul a postat un videoclip pe un grup privat de Snapchat pe 6 februarie în care el apare purtând o mască la un lounge dintr-un aeroport. Camera se mută apoi pe un bărbat asiatic pentru ca apoi să ajungă pe o sticlă de dezinfectant de mâini.
”Îmi pare foarte, foarte rău că Dele nu joacă. Este un jucător care muncește foarte mult și este foarte frustrat că nu poate juca primul meci. Nu cred că merită o suspendare de un meci, mai ales dacă ne gândim că au existat lucruri mult mai grave în această perioadă care nu au avut consecințe”, a declarat Mourinho.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Mourinho s-a oferit ca exemplu pentru standardele duble ale federației

”Nu îmi plac astfel de contradicții. Sunt aceleași reguli pentru toată lumea și nu este corect ca un copil care a făcut o greșeală pentru care și-a cerut scuze... nu sunt deloc de acord”, este de părere Mourinho.
Portughezul a fost întrebat la cine se referă mai exact că ar fi făcut lucruri mai grave în perioada carantinei iar el a făcut referire la propriul exemplu, atunci când a fost găsit în parc cu mijlocașul celor de la Spurs, Tanguy Ndomble, alături de alte eprsoane. La vremea aceea oamenii aveau voie să facă sport afară doar cu persoanele cu care locuiau.
”Fotografiile cu mine în parc vorbind cu mai multe persoane... nu erau jucătorii mei, erau jucători de la un club din Championship. Eram acolo păstrând distanța și aveam o mică discuție cu ei, dar din fotografii părea că sunt jucătorii mei, ceea ce nu este adevărat. Dar tot o greșeală a fost”, a afirmat Mourinho.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52