Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham n-are antrenor, dar pregătește un super-transfer! Fotbalistul, curtat intens și de Arsenal

Nicu Savin

Publicat 28/06/2021 la 16:31 GMT+3

Tottenham traversează o perioadă delicată, dar oficialii clubului lucrează intens pentru o campanie de achiziții care să readucă formația londoneză în prim planul Premier League.

Bruno Guimaraes, Rayan Cherki, Cornet and Aouar (OL Lyon)

Credit imagine: Getty Images

Tottenham are 2 mari probleme cu numai o lună și jumătate înainte de startul noului sezon. Londonezii nu au antrenor, negocierile cu mulți manageri de renume eșuând din diferite motive, iar Harry Kane intenționează să plece de la club.
Astfel, tensiunea e evidentă în jurul clubului din nordul Londrei, iar fanii sunt tot mai nemulțumiți. Starea de spirit a acestora se va îmbunătăți totuși, dacă în această perioadă de mercato vor sosi întăriri care să ajute echipa să revină în topul din Premier League.
Oficialii lui Spurs lucrează intens la acest lucru, iar jurnaliștii de la Daily Mirror scriu că Tottenham a intrat în cursa pentru semnătura lui Houssem Aouar, mijlocașul ofensiv al celor de la Lyon. Francezul de 22 de ani mai are contract cu gruparea din Ligue 1 până în 2023, dar e foarte probabil ca acesta să fie vândut în aceată vară, deoarece și el își dorește să plece la un club de un nivel mai mare.
Aouar (OL), unique buteur de Lyon - Rennes

Tottenham, în luptă directă cu Arsenal petru Aouar

Misiunea celor de la Tottenham nu va fi una deloc ușoară, deoarece Aouar este curtat intens și de marea rivală Arsenal. De altfel, "tunarii" l-au dorit pe francez și în vara trecută, dar atunci prețul cerut de Lyon a fost unul considerat prea mare și mutarea nu s-a realizat.
Arteta a fost foarte mulțumit de Odegaard, dar norvegianul se va întoarce la Real Madrid în această vară, astfel că Aouar este considerat omul ideal pentru a deveni play-maker-ul echipei. Un mare avantaj al francezului este faptul că este un fotbalist polivalent, având un randament bun și în flacul stâng.
Cota de piață a lui Aouar este de 42 de milioane de €, dar cu siguanță șefii lui Lyon vor profita de faptul că interesul pentru fotbalist este mare și vor negocia la sânge. Înainte de plecarea lui Zidane de la Real Madrid, presa iberică a scris că Aouar era o țintă evidentă pentru "Los Blancos", dar odată cu instalarea lui Ancelotti această ipoteză nu a mai fost avansată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo