O victorie a formației lui Jose Mourinho contra ”vulpilor” ar da o mână de ajutor fostelor echipe antrenate de Mourinho, Chelsea și Man United, dar lusitanul a declarat că nu este interesat de această luptă.
Dacă Leicester va câștiga în deplasarea de la Spurs, iar United nu va bate la un scor fluviu pe West Ham, echipa lui Brendan Rodgers va avea șansa să termine în fața ”diavolilor” dacă nu va pierde duelul direct cu aceștia din ultima etapă. Sigur, în această luptă e implicată și Chelsea, care are un punct în plus față de United și Leicester. Dar etapa viitoare, "albaștrii" se deplasează pe terenul campioanei Liverpool, deci ar putea pierde puncte.
Pot fi făcute foarte multe calcule, existând inclusiv posibilitatea ca toate cele 3 formații implicate în lupta pentru Champions League să termine la egalitate de puncte, situație în care Chelsea ar rămâne pe dinafară deoarece are un golaveraj mai slab. În aceste condiții, meciul dintre Tottenham și Leicester devine unul foarte important, dar Jose Mourinho nu pare să acorde o atenție prea mare luptei pentru locurile 3-4.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851354.jpg

Mourinho o "înțeapă" pe Manchester United

Întrebat despre ajutorul pe l-ar acorda indirect în special celor de la United, dacă echipa sa ar încurca-o pe Leicester, Jose Mourinho a spus că "diavolii roșii" își vor atinge obiectivul dacă îl vor merita cu adevărat, indiferent de rezultatul meciului dintre echipa sa și Leicester. În stilul său caracteristic, ”The Special One” și-a ”înțepat” fosta echipă, spunând că United a fost ”puțin mai norocoasă de mai multe ori”, făcând referire la deciziile de arbitraj luate în favoarea trupei lui Solskjaer, în urma consultării VAR.
”În primul rând nu mă uit la acea luptă (pentru locurile 3-4). Nu știu care sunt șansele lor matematice, dar în ultimul meci joacă între ele (n.r. - Manchester United și Leicester) și lucrurile se pot decide acolo”, a declarat lusitanul.
”Nu știu dacă Chelsea este într-o poziție sigură, nu cred că este. Cred că sunt în continuare implicați în luptă, dar dacă United va obține calificarea în UCL, o va face datorită jocului bun din a doua parte a sezonului. Iar când joci bine, meriți. În plus, toată lumea știe că au fost un pic mai norocoși de mai multe ori. Noroc pe care alții nu l-au avut. Noi, de exemplu, nu am avut acest noroc”, a completat antrenorul lui Tottenham.
Tottenham este pe locul 7 momentan și duce o luptă strânsă cu Wolverhampton, Sheffield și Arsenal pentru a ocupa un loc de Europa League la finele sezonului.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48