Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham pregătește "debarcarea" lui Jose Mourinho! Cu ce antrenor de clasă vor negocia londonezii

Nicu Savin

Actualizat 15/04/2021 la 12:32 GMT+3

Tottenham are parte de un sezon ratat, iar Jose Mourinho este considerat principalul vinovat. Chiar dacă demiterea portughezului ar costa enorm clubul din nordul Londrei, ultimele informații din presa internațională anunță că acest lucru se va întâmpla la finalul sezonului, iar oficialii lui Spurs se vor întâlni săptămâna viitoare cu un potențial înlocuitor.

José Mourinho (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a fost adus la Tottenham pentru a aduce trofee în vitrina clubului, dar răbdarea conducătorilor cu portughezul s-a terminat. Chiar dacă Spurs ar putea cuceri Cupa Ligii Angliei (va juca finala cu Manchester City), acest lucru este mult prea puțin în viziunea oficialilor, iar o demitere a lui Mourinho este din ce în ce mai probabilă.
Eliminarea prematură din Europa League și poziția modestă în Premier League ocupată momentan (locul 7, la 6 puncte distanță de locul 4, ultimul care duce în Champions League în sezonul viitor) l-au determinat pe Daniel Levy să se gândească tot mai serios la schimbarea antrenorului, deși acest lucru ar fi foarte costisitor.
Lipsa de rezultate creează frustrare și în rândul celor mai importanți jucători, care își vor dori să plece la echipe unde să câștige trofee. E cazul lui Harry Kane, care ar putea-o părăsi pe Tottenham în vară, fiind dorit de alte forțe din Anglia sau chiar de Real Madrid.
Chelsea head coach Maurizio Sarri says Manchester United have the best Premier League players and that Jose Mourinho will win again

Tottenham vrea să-l demită pe Mourinho! Sarri, posibil înlocuitor pentru portughez

Conform Gazettei dello Sport, șeful lui Tottenahm, Daniel Levy, se va întâlni săptămâna viitoare cu Maurizio Sarri pentru a discuta despre venirea acestuia la Tottenham. Italianul nu a antrenat în acest sezon, după ce a fost dat afară de la Juventus în vara trecută, dar este decis să preia o echipă în sezonul viitor.
Managerul italian are și 2 opțiuni în țara natală, unde este dorit de Napoli, fosta sa echipă, dar și de AS Roma, care i-a propus un proiect ambițios, pe termen lung, care este pe placul acestuia.
Totuși, tentația unei reveniri în Premier League ar putea fi mare pentru Sarri, care va avea ambiția să demonstreze că eșecul de la Chelsea a fost un accident și că valoarea sa e mult mai mare. În plus, oferta financiară de la Tottenham va fi categoric mai consistentă decât cele de la Roma sau Napoli, astfel că sunt șanse mari ca Sarri să antreneze din nou în cel mai puternic campionat al lumii din sezonul viitor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo