Jose Mourinho a fost adus la Tottenham pentru a aduce trofee în vitrina clubului, dar răbdarea conducătorilor cu portughezul s-a terminat. Chiar dacă Spurs ar putea cuceri Cupa Ligii Angliei (va juca finala cu Manchester City), acest lucru este mult prea puțin în viziunea oficialilor, iar o demitere a lui Mourinho este din ce în ce mai probabilă.
Eliminarea prematură din Europa League și poziția modestă în Premier League ocupată momentan (locul 7, la 6 puncte distanță de locul 4, ultimul care duce în Champions League în sezonul viitor) l-au determinat pe Daniel Levy să se gândească tot mai serios la schimbarea antrenorului, deși acest lucru ar fi foarte costisitor.
Lipsa de rezultate creează frustrare și în rândul celor mai importanți jucători, care își vor dori să plece la echipe unde să câștige trofee. E cazul lui Harry Kane, care ar putea-o părăsi pe Tottenham în vară, fiind dorit de alte forțe din Anglia sau chiar de Real Madrid.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
IERI LA 17:33
https://i.eurosport.com/2018/10/19/2443669.jpg

Tottenham vrea să-l demită pe Mourinho! Sarri, posibil înlocuitor pentru portughez

Conform Gazettei dello Sport, șeful lui Tottenahm, Daniel Levy, se va întâlni săptămâna viitoare cu Maurizio Sarri pentru a discuta despre venirea acestuia la Tottenham. Italianul nu a antrenat în acest sezon, după ce a fost dat afară de la Juventus în vara trecută, dar este decis să preia o echipă în sezonul viitor.
Managerul italian are și 2 opțiuni în țara natală, unde este dorit de Napoli, fosta sa echipă, dar și de AS Roma, care i-a propus un proiect ambițios, pe termen lung, care este pe placul acestuia.
Totuși, tentația unei reveniri în Premier League ar putea fi mare pentru Sarri, care va avea ambiția să demonstreze că eșecul de la Chelsea a fost un accident și că valoarea sa e mult mai mare. În plus, oferta financiară de la Tottenham va fi categoric mai consistentă decât cele de la Roma sau Napoli, astfel că sunt șanse mari ca Sarri să antreneze din nou în cel mai puternic campionat al lumii din sezonul viitor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01