În prezent la BJ Sinobo Guoan, formație din campionatul Chinei, Kim Min-jae este poreclit "Monstrul", având o înălțime de 1,90 metri și un fizic impresionant. Specialiștii susțin că tânărul sud-coreean are potențialul să ajungă "cel mai bun fundaș central asiatic din Premier League".
Mourinho se pregătește deja pentru campania de transferuri din vară, în care, cel mai probabil, fundașul Jan Vertonghen va pleca de la Tottenham. Deși se va putea baza în continuare pe Toby Alderweireld, Davinson Sanchez și Japhet Tanganga ca variante în centrul defensivei, se pare că managerul portughez își dorește un nou jucător, având în vedere problemele de lot cauzate de accidentări în sezonul curent.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851736.jpg
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Tottenham trebuie să plătească 15 milioane de lire pentru fundașul poreclit "Monstrul"

Contractul lui Kim Min-jae va expira în decembrie 2021 și, potrivit sursei citate, Tottenham va fi nevoită să plătească suma de 15 milioane de lire pentru transferul său.
În cazul în care Spurs va finaliza cu succes negocierile, Kim Min-jae se va întâlni la formația londoneză cu Son, colegul său de la naționala Coreei de Sud. Cei doi au contribuit la performanța din 2018, când Coreea de Sud a câștigat Jocurile Asiatice, iar jucătorii au scăpat de serviciul militar obligatoriu de 2 ani.
Kim Min-jae a bifat 30 de selecții la națională până în acest moment.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52