După demiterea lui Jose Mourinho, Tottenham este condusă de pe bancă de tânărul Ryan Mason, dar această situație va dura doar până la finalul acestui sezon. Daniel Levy, președintele londonezilor, a pornit o adevărată cursă în a găsi un antrenor cu nume, care să o ducă pe Tottenham la un alt nivel.
Principala opțiune a celor de la Spurs a fost Julian Nagelsmann, dar germanul s-a înțeles deja cu Bayern Munchen. Ulterior a apărut varianta Brendan Rodgers, însă antrenorul lui Leicester a spus "Nu" din start, afirmând că vrea să-și continue munca începută la cârma "vulpilor".

Tottenham, refuzată și de Erik Ten Hag

Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44
În cele din urmă, presa britanică era convinsă că Erik Ten Hag va fi noul antrenor al lui Tottenham, existând speculații că reprezentanții olandezului s-au întâlnit cu șefii londonezilor pentru a perfecta mutarea.
Totuși, clubul olandez a oficializat astăzi prelungirea contractului cu antrenorul de 51 de ani până în vara lui 2023, astfel că e clar că acesta nu va ajunge la Spurs. Contractul lui Ten Hag cu Ajax urma să expire în 2022, dar acesta și-a pus semnătura pe o nouă înțelegere, care îl ține legat de clubul de pe Amsterdam Arena încă 2 ani.
"Casa lui? Amsterdam!", a fost mesajul postat de clubul olandez pe Twitter, odată cu anuțul prelungirii contractului.
Erik Ten Hag a impresionat la Ajax în ultimii ani, ducând echipa până în semifinalele Champions League în 2019, când "lăncierii" au fost eliminați chiar de Tottenham, în urma unui retur dramatic la Amsterdam.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27