Conform Eurosport UK, Tottenham este interesată de a-l transfera pe Franck Kessie de la AC Milan.
Internaționalul ivorian mai are doar un an de contract cu formația italiană iar Milan nu a reușit până acum să vină cu o propunere acceptabilă pentru Kessie.
Directorul sportiv al celor de la Spurs, Fabio Paratici, vrea să îmbunătățească lotul londonezilor pentru sezonul viitor iar mijlocul este o zonă cheie în acest sens.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56

Tottenham va testa apele privind situația lui Kessie

Mai multe surse au declarat pentru Eurosport UK că interesul lui Spurs pentru Kessie este unul considerabil iar formația din Londra urmează să facă o ofertă concretă cât mai curând.
Milan se află constant în situații dificile privind prelungirea contractelor unor jucători cheie iar recent milanezii i-au pierdut pe Gianluigi Donnaruma și Hakan Calhanoglu după situații similare. Fundașul Davide Calabria pare să fie în aceeași situație.
Discuțiile anterioare purtate de conducerea lui Milan cu Kessie nu au adus niciun rezultat. Milan consideră că ivorianul cere prea mult, însă clubul rămâne încrezător că se va găsi o soluție.
Kessie a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Milanului sezonul trecut iar Spurs ar putea să fie prima echipă care va ”testa apele” privind situația sa. De altfel, Spurs i-a ținut observație recent pe Marcel Sabitzer (RB Leipzig) și Todd Cantwell (Norwich).
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53