După ce oficialii lui Newcastle au anunțat că toți angajații non-sportivi vor fi trimiși în șomaj tehnic, acum a venit rândul celor de la Tottenham să aplice o măsură de criză asemănătoare. În urmă cu puțin timp, președintele londonezilor, Daniel Levy, a anunțat că va fi aplicată reducerea cu 20% a salariilor celor 550 de angajați din aria non-sportivă. Așadar, toți oamenii angrenați la Tottenham vor câștiga mai puțini bani în următoarele două luni, mai puțin jucătorii și staff-ul tehnic.
"Trebuie să lucrăm împreună pentru a ne asigura că stabilitatea clubului nu va fi afectată de criza prin care trecem. Deciziile autorităților din întreaga lume au fost corecte, în ceea ce privește protejarea oamenilor de pandemia de Covid-19. Urmările deciziilor luate la nivelul economiei și al industriilor vor începe să se resitmă din ce în ce mai tare în următoarea perioadă. Toți oamenii vor fi afectați de această criză. Personal, nu-mi amintesc un moment similar, cu același impact uriaș.
Am tot auzit povești despre viitoarele transferurile din vară, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Lumea trebuie să se trezească și să realizeze situația prin care trecem. Cu peste 780.000 de oameni infectați, aproape 38.000 de decese și cu numeroase ramuri economice la pământ, trebuie să ne dăm seama că fotbalul va avea și el de suferit. Chiar dacă suntem al 8-lea club din lume din punct de vedere al veniturilor, toate aceste statistici sunt total irelevante în momentul de față, pentru că virusul nu ține cont de granițe.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
IERI LA 09:36
Operațiunile din cadrul clubului nostru au încetat, mulți fani își vor pierde locul de muncă, iar mulți se vor gândi cu teamă la viitor. Sponsorii noștri sunt îngrijorați, în timp ce partenerii mass-media nu știu când va fi reluat campionatul sau dacă meciurile se vor disputa cu fani în tribune. În tot acest timp, clubul trebuie să acopere o bază de costuri aflată la nivelul sutelor de milioane de lire sterline.
În ultimul timp, am văzut cum cluburi uriașe precum Barcelona, Bayern și Juventus au făcut primii pași pentru a reduce costurile. În condițiile date, clubul nostru a decis să micșoreze salariile tuturor celor 550 de angajați non-sportivi, aici incluzându-se și directorii. Prin urmare, salariile acestora vor fi reduse cu 20% în lunile aprilie și mai, pentru a ne putea proteja locurile de muncă. În același timp, va fi aplicată și legea șomajului tehnic, acolo unde este cazul.
Sper ca discuțiile dintre oficialii Premier League, PFA și LMA să ducă la acțiuni prin care jucătorii și antrenorii să ajute ecosistemul fotbalistic în care ne aflăm. Din poziția de Președinte al clubului, am responsabilitatea să mă asigur că Tottenham face tot ce este posibil pentru a-și proteja angajații, fanii, partenerii, comunitatea și generațiile viitoare. Sunt sigur că vom trece cu bine peste această criză, chiar dacă viața oamenilor va avea nevoie de un anumit timp pentru a reveni la normal.
Vă doresc tuturor multă sănătate, să revenim la viața normală și s-o urmărim pe Spurs în fața propriilor fani. Rămâneți în siguranță.", a fost mesajul transmis de Daniel Levy.

Angajații lui Newcastle, în șomaj tehnic

Newcastle este primul club din Premier League care și-a trimis angajații în șomaj tehnic din cauza pandemiei de COVID-19. Este vorba de toți angajații clubului cu excepția jucătorilor. Directorul Lee Charnley le-a transmis vestea pe email angajaților, motivând că aceasta a fost luată pentru protejarea viitorului clubului.
Cei de la Newcastle le-au făcut instructaj angajaților pentru a aplica pentru șomaj tehnic cu păstrarea actualui job - practic, angajații vor primi din partea Guvernului 100% din salariu pentru un maxim de 2.500 de lire pe o perioadă determinată. În cazul celor de la Newcastle este vorba de luna aprilie, însă perioada poate fi prelungită dacă Premier League nu revine.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16