Jose Mourinho a fost demis ieri de Tottenham după doar 17 luni la conducerea clubului din Londra. Portughezul l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino în calitate de manager al lui Spurs, în noiembrie 2019, şi a ocupat locul şase în Premier League sezonul trecut. În prezent, Tottenham ocupă poziția a 7-a, după ce a câştigat două puncte în ultimele trei meciuri.
Echipa a fost eliminată din Europa League în optimi de Dinamo Zagreb. În acest sezon, Mourinho a suferit 10 înfrângeri în Premier League. Ultimul meci al lui Mourinho a fost o remiză 2-2 cu Everton. Azi, la doar 24 de ore după demiterea lui Jose Mourinho, Tottenham a anunțat cine e noul antrenor.

Tottenham joacă în direct pe Eurosport, după demiterea lui Jose Mourinho

Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
ACUM 16 ORE
Azi, clubul Tottenham Hotspur a anunțat că locul lui Jose Mourinho la conducerea tehnică a echipei va fi ocupat interimar, până la finalul sezonului, de englezul Ryan Mason: "După plecarea lui Jose Mourinho, putem confirma acum că Ryan Mason va prelua funcția de antrenor principal interimar pentru restul sezonului", au scris londonezii pe pagina oficială a clubului. Mason va deveni primul antrenor sub 30 de ani care va conduce un meci în Premier League, miercuri, cu Southampton, restanţă din etapa a 29-a.
Ryan Mason va fi asistat de Chris Powell și Nigel Gibbs, în calitate de asistenți interimari și de Michel Vorm, din postura de antrenor interimar de portari. Ledley King va rămâne în poziția de antrenor secund. Președintele Daniel Levy a declarat pentru site-ul clubului: "Avem mare încredere în această echipă cu jucători talentați. Avem în față o finală de cupă și șase meciuri din Premier League și acum ne vom concentra toate energiile pentru a termina sezonul în forță".
Meciurile din Premier League de pe Europsort vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/19/3117629.jpg
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
IERI LA 09:03
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36