Transferurile între cele două rivale din nordul Londrei sunt rare, dar când au avut loc, au creat mereu controverse, mai ales în cazul lui Sol Campbell, cel care s-a transferat de la Tottenahm la Arsenal în 2001. Acum, Tottenahm îl monitorizează pe Maitland-Niles, echipa lui Mourinho căutând variante pentru postul de fundaș dreapta.
Viitorul jucătorului de 22 de ani este neclar după ce Arsenal i-a transmis că va analiza ofertele primite pentru el pentru că echipa are nevoie de fonduri pentru viitoarele transferuri. Conform Daily Mail, tunarii doresc în jur de 20 de milioane de lire pentru englez.

Mourinho vrea să-și întărească defensiva

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 15 ORE
Pentru Mourinho, aducerea unui nou fundaș dreapta este o prioritate în această vară după ce portughezul și-a pierdut încrederea în Serge Aurier, cel care va părăsi clubul cel mai probabil chiar în această fereastră de transferuri.
Maitland-Niles, care este dorit și de Brighton, este de meserie mijlocaș central însă el a avut evoluții excelente ca fundaș dreapta sub conducerea lui Mikel Arteta la Arsenal. Iar versatilitatea sa este un mare bonus din punctul de vedere al celor de la Tottenham.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 21 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38