Transferurile între cele două rivale din nordul Londrei sunt rare, dar când au avut loc, au creat mereu controverse, mai ales în cazul lui Sol Campbell, cel care s-a transferat de la Tottenahm la Arsenal în 2001. Acum, Tottenahm îl monitorizează pe Maitland-Niles, echipa lui Mourinho căutând variante pentru postul de fundaș dreapta.
Viitorul jucătorului de 22 de ani este neclar după ce Arsenal i-a transmis că va analiza ofertele primite pentru el pentru că echipa are nevoie de fonduri pentru viitoarele transferuri. Conform Daily Mail, tunarii doresc în jur de 20 de milioane de lire pentru englez.

Mourinho vrea să-și întărească defensiva

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Pentru Mourinho, aducerea unui nou fundaș dreapta este o prioritate în această vară după ce portughezul și-a pierdut încrederea în Serge Aurier, cel care va părăsi clubul cel mai probabil chiar în această fereastră de transferuri.
Maitland-Niles, care este dorit și de Brighton, este de meserie mijlocaș central însă el a avut evoluții excelente ca fundaș dreapta sub conducerea lui Mikel Arteta la Arsenal. Iar versatilitatea sa este un mare bonus din punctul de vedere al celor de la Tottenham.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38