Fundașul francez este din nou folosit de Frank Lampard, el fiind convocat pentru meciurile cu Watford și Crystal Palace, însă managerul lui Chelsea caută în continuare un nou fundaș central în această vară.
Lampard vrea să îl aducă pe Declan Rice de la West Ham iar dacă va ajunge internaționalul englez pe Stamford Bridge, Zouma ar putea părăsi echipa. Rice este mijlocaș central însă poate evolua și ca fundaș central.
Everton este șie a interesată de Zouma după ce francezul a petrecut un an sub formă de împrumut pe Goodison Park în sezonul 2018/2019, el având evoluții bune pentru echipa antrenată acum de Ancelotti.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 32 MINUTE

Jose Mourinho îl dorește pe Zouma

Totuși, echipa care este favorită să îl achiziționeze pe francez rămâne Tottenham, Jose Mourinho fiind un mare fan al fundașului. Portughezul vrea să-și întărească linia defensivă iar Zouma, care a debutat la Chelsea sub tutela lui Mou, este primul pe lista sa.
Problema în ambele posibile transferuri, atât la Everton cât și la Tottenham, este prețul pe care îl cere Chelsea, care se situează undeva la 25 de milioane de lire. Mourinho a fost întrebat în această săptămână de planurile de transfer ale lui Spurs: ”Nu știu piața. În primul rând nu o controlez și este vorba de o situație complet nouă. Dinamicile pieții sunt semne de întrebare pentru mulți dintre noi”.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 3 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 4 ORE