Principala țintă a celor de la Spurs a fost încă de la bun început Julian Nagelsmann, însă cei de la Tottenham erau conștienți că el este dorit și de Bayern Munchen după ce Hansi Flick a anunțat că va pleca de la echipa bavareză.
Iar temerile londoezilor par să se fi concretizat după ce presa din Germania a informat astăzi că Nagelsmann a anunțat deja conducerea lui RB Leipzig că vrea să plece în vară cu destinația Bayern Munchen.
Având în vedere că varianta Nagelsmann pare să fi picat deja, cei de la Daily Mail scriu că Daniel Levy vrea să evite o situație în care căutarea pentru noul antrenor se prelungește excesiv de mult. Campionatul European reprezintă o adevărată problemă pentru antrenorii din Premier League, care nu vor avea la dispoziție la fel de mult timp ca în mod normal pentru a pregăti noul sezon.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 10 ORE
Astfel, Levy vrea să numească noul manager cât mai curând pentru ca acesta să aibă la dispoziție cât mai mult timp pentru a se acomoda cu echipa.

Daniel Levy vrea un antrenor ofensiv la Tottenham

Levy vrea să numească un manager care are clar un stil ofensiv de joc având în vedere că multe persoane din club s-au plâns de stilul pragmatic al lui Jose Mourinho.
Conform Daily Mail, noul candidat care este luat în considerare este Ten Hag, antrenorul celor de la Ajax. Contractul său cu olandezii expiră la finalul viitorului sezon, astfel că nu va costa mult o eventuală plată către clubul olandez drept compensație.
Ajax va câștiga, cel mai probabil, titlul în acest sezon, a doua astfel de performanță sub comanda olandezului de 51 de ani iar acesta ar putea fi tentat de o nouă promovare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31