Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham vrea un antrenor ofensiv după perioada Mourinho! Cine este noul candidat

Vlad Dumitrescu

Publicat 26/04/2021 la 18:59 GMT+3

Președintele celor de la Tottenham, Daniel Levy, vrea să numească un nou antrenor cât mai curând.

Son Heung-Min of Tottenham Hotspur celebrates after scoring their side's second goal during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Southampton at Tottenham Hotspur Stadium on April 21, 2021 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Principala țintă a celor de la Spurs a fost încă de la bun început Julian Nagelsmann, însă cei de la Tottenham erau conștienți că el este dorit și de Bayern Munchen după ce Hansi Flick a anunțat că va pleca de la echipa bavareză.
Iar temerile londoezilor par să se fi concretizat după ce presa din Germania a informat astăzi că Nagelsmann a anunțat deja conducerea lui RB Leipzig că vrea să plece în vară cu destinația Bayern Munchen.
Având în vedere că varianta Nagelsmann pare să fi picat deja, cei de la Daily Mail scriu că Daniel Levy vrea să evite o situație în care căutarea pentru noul antrenor se prelungește excesiv de mult. Campionatul European reprezintă o adevărată problemă pentru antrenorii din Premier League, care nu vor avea la dispoziție la fel de mult timp ca în mod normal pentru a pregăti noul sezon.
Astfel, Levy vrea să numească noul manager cât mai curând pentru ca acesta să aibă la dispoziție cât mai mult timp pentru a se acomoda cu echipa.

Daniel Levy vrea un antrenor ofensiv la Tottenham

Levy vrea să numească un manager care are clar un stil ofensiv de joc având în vedere că multe persoane din club s-au plâns de stilul pragmatic al lui Jose Mourinho.
Conform Daily Mail, noul candidat care este luat în considerare este Ten Hag, antrenorul celor de la Ajax. Contractul său cu olandezii expiră la finalul viitorului sezon, astfel că nu va costa mult o eventuală plată către clubul olandez drept compensație.
Ajax va câștiga, cel mai probabil, titlul în acest sezon, a doua astfel de performanță sub comanda olandezului de 51 de ani iar acesta ar putea fi tentat de o nouă promovare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo