Ajuns la 35 de ani, fundașul sud-american e văzut încă drept unul dintre cei mai buni apărători centrali din Europa, astfel că imediat mai multe cluburi din Premier League și-au manifestat intenția de a-l transfera, după ce căpitanul lui PSG a anunţat că va pleca de pe Parc des Princes la capătul acestui sezon. Printre ele, Arsenal, Everton, Wolves, Newcastle și West Ham.
Se părea că Everton e marea favorită să obţină semnătura fundaşului, în baza relaţiei exclente dintre acesta şi Carlo Ancelotti, italianul fiind cel care era antrenorul lui PSG când Thiago Silva a ajuns la club, în 2012.
"Caramelele" i-au oferit un contract pe doi ani şi un salariu motivant şi, deşi şi-a dat acordul de principiu, brazilianul nu a semnat, dorind să fie concentrat exclusiv pe finalul de sezon, unde are şansa istorică să cucerească în premieră pentru PSG Liga Campionilor.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Chelsea îl preferă pe Thiago Silva lui Stones din raţiuni financiare

Pe fir a intrat Chelsea, anunţă The Telegraph, Lampard fiind tot mai convins că un astfel de jucător poate ajuta, fie şi doar pe termen scurt. Stafful tehnic de pe Stamford Bridge vrea să restructureze complet apărarea, după ce în stagiunea trecută echipa a primit 54 de goluri, mai multe decât orice altă echipă din TOP 10 din Premier League.
După cheltuielile cu Ziyech sau Werner, "albaştrii" sunt în negocieri şi pentru Chilwell şi Havertz, astfel că un jucător cu o calitate indiscutabilă, precum Thiago Silva, adus gratis, ar relaxa puţin bugetul.
Chelsea a negociat în ultima perioadă pentru John Stones, de la City, care are şanse infime să mai joace după ce Guardiola l-a adus pe Ake şi negociază pentru Koulibaly ("cetăţenii" îl au şi pe Laporte, un alt fundaş central de mare valoare), dar pentru moment pretenţiile trupei de pe Etihad sunt prea mari. Ca atare, Chelsea pare să se fi reorientat către Thiago Silva, care în ciuda vârstei, poate
Sezonul în Premier League se reia pe 12 septembrie, în direct pe Eurosport, iar Chelsea visează să se lupte la titlu, deşi ecartul dintre Liverpool, City şi celelalte formaţii cu pretenţii pare pe hârtie unul destul de mare.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Reacția lui Tuchel, după ce Lukaku a zis că nu e fericit la Chelsea și că vrea înapoi la Inter
31/12/2021 LA 10:22