Potrivit Le 10 Sport, City a demarat negocierile cu formația franceză, iar prima sumă oferită este de 28 milioane de lire. Fundașul de 20 de ani a avut evoluții impresionate în sezonul curent, oprit de pandemie, sub comanda lui Andre Villas-Boas. Kamara a pus umărul la calificarea lui OM în Champions League, încheiând stagiunea pe locul 2, la 12 puncte în spatele lui PSG. Boubacar a bifat 28 de apariții în toate competițiile pentru Marseille și a fost convocat de 5 ori la naționala de tineret a Franței.
Odată cu plecarea fostului căpitan Vincent Kompany, campioana en-titre din Premier League a întâmpinat dificultăți în linia de fund, acolo unde Guardiola a fost nevoit chiar să improvizeze în multe momente. Inițial, tehnicianul spaniol i-a folosit în primul "11" pe Nicolas Otamendi și Aymeric Laporte, până când acesta din urmă a suferit o accidentare gravă la genunchi. Fără altă soluție de fundaș central pe banca tehnică, Guardiola l-a reprofilat pe Fernandinho, coborându-l de pe poziția de mijlocaș defensiv.

City, 31 de goluri încasate în Premier League

Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Urmările acestui "pansament" n-au întârziat să apară, iar City a început să primească din ce în ce mai multe goluri, odată cu trecerea etapelor. Până în prezent, formația de pe Etihad a încasat 31 de goluri, cu 8 mai mult decât în stagiunea precedentă. De amintit este că trupa lui Guardiola va mai avea de jucat încă 10 meciuri în campionat, odată cu reluarea fotbalului în Anglia.
Lipsa unei perechi solide de fundași centrali a costat-o enorm pe City și în lupta pentru apărarea titlului de campioană. Liverpool se află la numai 6 puncte depărtare de cucerirea acestuia, după o pauză de 30 de ani.

Marseille, calificată în Champions League

Contractul lui Boubacar Kamara cu Marseille expiră abia în 2022, iar acesta a declarat recent că abia așteaptă să evolueze pentru clubul francez și în sezonul viitor. Un motiv în plus pentru care Kamara ar putea rămâne în Ligue 1 este reprezentat de calificarea formației de pe Velodrome în Champions League, acolo unde City este momentan interzisă, în urma încălcării fair-play-ului financiar.
Cu toate acestea, o ofertă primită din Premier League, cel mai puternic campionat din lume, ar fi greu de refuzat, mai ales când vine vorba despre o echipă de top cum este Manchester City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20