Solskjaer caută să întărească United, astfel încât din stagiunea 2021-2022 "diavolii" să lupte din nou pentru titlu. Chiar dacă pe fază ofensivă echipa a arătat bine în sezonul recent încheiat, tehnicianul nordic își dorește încă o soluție în atac, iar aceasta pare să fie, în cele din urmă, Raul Jimenez.
Vârful lui Wolves e în cea mai bună formă a carierei, marcând 26 de goluri în toate competițiile, iar mutarea pare doar o chestiune de timp, anunță Mirror.
Nuno Espirito Santo și-a dat acordul pentru transfer, tehnicianul "lupilor" înțelegând că vârful își dorește o nouă provocare, la o echipă care să lupte pentru transferuri. Wolves s-a mișcat deja în direcția găsirii unui înlocuitor și îl va transfera pe Paulinho, de la Sporting Braga. În vârstă de 27 de ani, acesta a înscris 25 de goluri în ultimul sezon din Portugalia (a reușit 9 assisturi), astfel că achiziționarea lui pare una inspirată. Pentru transferul lui Paulinho, Wolves va plăti 30 de milioane de euro, notează sursa citată.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Cifrele lui Jimenez, de când Wolverhampton se află pe prima scenă a fotbalului englez:
  • Sezonul 2018-2019 - 13 goluri, 10 assisturi
  • Sezonul 2019-2020 - 17 goluri, 7 assisturi

Transferul lui Jimenez înseamnă că United a renunțat la Jadon Sancho

În ultimele luni, s-a vorbit intens despre transferul lui Jadon Sancho la United, dar această mutare pare tot mai improbabilă, dacă Jimenez va ajunge pe Old Trafford.
Clubul de pe Old Traford a înaintat o ofertă de 89 de milionae de lire pentru jucătorul englez, dar aceasta a fost refuzată de Dortmund, care ar vrea peste 100 de milioane de lire. O sumă considerată exagerată de Ed Woodward, cel care îl voia neapărat pe atacantul de bandă dreaptă în lotul lui Solskjaer.
În condițiile în care Jimenez va fi transferat, Martial va fi retras în linia de trei din spatele atacantului, deși ca vârf împins francezul a reușit cel mai bun sezon al carierei, în stagiunea recent încheiată. Astfel, United se va baza pe un trio format din Greenwood, Rashford și Martial, în spatele lui Jimenez, urmând ca Bruno Fernandes să fie coborât lângă Pogba.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Arsenal a încheiat cu succes o primă parte de sezon de vis! "Tunarii", victorie cu 2-0 la Wolves
12/11/2022 LA 21:45
Fotbal
Manchester City are cea mai valoroasă echipă de start din Europa! Cum arată ierarhia
31/10/2022 LA 16:31