Alli a jucat în doar patru meciuri în Premier League în acest sezon (un total de 74 de minute). Totuşi, el a bifat minute în cupe, insuficient pentru un fotbalist cu asemenea pretenţii. Reprezentanții săi i-au cautat o echipă şi se părea că Paris Saint-Germain, acolo unde este antrenor cel care l-a adus la Tottenham, Mauricio Pochettino, îl va trasfera. Fie sub formă de împrumut cu o clauză de transfer definitiv, fie prin cumpărarea directă.
În cele din urmă negocierile au căzut şi Alli va rămâne în continuare la Tottenham, chiar dacă voia o nouă provocare, unde să joace constant.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Potrivit informaţiilor din Anglia şi Italia, Spurs a fost de acord să îl cedeze, dar doar în contextul în care va găsi un înlocuitor pe măsură. Mourinho se teme de accidentări, în condiţiile în care Lamela se accidentează mereu, iar acum din avanposturi lipseşte şi Kane.

Spurs l-a vrut pe Eriksen în locul lui Dele Alli

Daniel Levy a încercat să îl aducă pe Eriksen, de la Inter, însă nerazzurrii nu au vrut să îl cedeze. Destul de ciudat, în măsura în care Conte apelează la serviciile danezului foarte rar. Ca atare, pista Dele Alli la PSG s-a închis definitiv, cel puţin pentru această perioadă de mercato.
De curând, întrebat de situaţia lui Dele Alli, Mourinho a evitat să facă referire direct la el, însă presa engleză a fost de părere că aluzia e evidentă.
"În fiecare vestiar există jucători nefericiți. Cu siguranță. Dacă cineva de la mine vă spune că avem doar jucători fericiți, să știți că nu este adevărat. Sau e vorba de un miracol. Dar există profesionistul nefericit, cel care este nefericit dar știe că datoria sa este să lucreze, lucreze, lucreze, lucreze. Și există nefericitul care cred că nu mai este treaba lui să se lupte și să muncească în fiecare minut pentru club", a continuat Mourinho, aparent făcând referire la Dele Alli.
Mourinho a refuzat în repetate rânduri să răspundă atunci când a fost întrebat dacă îl va lăsa pe Alli să plece în această iarnă. În cele din urmă, a decis să îl păstreze, deşi mijlocaşul englez nu mai pare în acest moment o soluţie pentru primul "11".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12