Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Anghelache a spus cum au stat lucrurile în cazul ofertei lui Manchester United. Cheia a afacerii a fost David Moyes, managerul care i-a succedat lui Sir Alex Ferguson pe Old Trafford. Anghelache susține că Moyes l-a văzut pe Rotariu într-un cantonament pe care Dinamo l-a făcut în Anglia și a vrut s-l transfere.
A fost o discuție în care eu am crezut întotdeauna. Am stat împreună la meci, în 2014, l-a văzut pe Rotariu și m-a întrebat «E al vostru?». Am uitat să-i spun că e în luat coproprietate cu Timișoara. Nu am mințit, a fost doar o omisiune. Mi-a spus așa: «E un jucător extraordinar! Ți-aș propune o afacere, dar nu știu cum o interpretezi. Am vrea să-l cumpărăm noi, să-l facem coproprietate. Să vă dăm o sumă acum și să o consolidăm după doi ani, el urmând să joace tot la Dinamo. Atunci să vă completăm până la suma de 8 milioane de euro sau dacă vreți să rămână tot în coproprietate». Eu am fost adeptul acestei idei. Discutând cu cine trebuia, mi s-a spus «Nu! Îl ia sau nu îl ia»
Romanian Liga I
Fotbalistul care a refuzat cele mai tari 3 echipe din Superligă, alegând să rămână în Grecia
25/09/2022 LA 19:09
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836097.jpg

Rotariu a ajuns în Kazahstan

Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo la Brugge pentru 2,2 milioane de euro, iar jumătate din această sumă a fost trimisă la Timișoara. După perioade slabe la Mouscron și Alkmaar, Rotariu a ajuns acum în Kazahstan unde joacă la campioana Astana. În noiembrie, cu Rotariu titular, Astana a învins cu 2-1 pentru Manchester United, în grupele Europa League.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
UEFA Europa Conference League
David Moyes a prefațat duelul cu FCSB! Englezul și-a aminitit de un moment "negru" din cariera sa
07/09/2022 LA 15:44
Premier League
West Ham, prima victorie în Premier League! Adversara FCSB-ului a scăpat de ultimul loc în campionat
28/08/2022 LA 14:54