Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul lui Dorin Rotariu la Manchester United a căzut din cauza lui Negoiță!

Ion Alexandru

Publicat 20/06/2020 la 09:34 GMT+3

Rotariu a fost dorit de Manchester United în 2014, dar Negoiță nu a acceotat coproprietatea și eșalonarea sumei de transfer pe mai mulți ani. Dezvăluirea a fost făcută de fostul președinte Constantin Anghelache.

Dorin Rotariu a fost dorit de Manchester United pe când juca la Dinamo

Credit imagine: Imago

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Anghelache a spus cum au stat lucrurile în cazul ofertei lui Manchester United. Cheia a afacerii a fost David Moyes, managerul care i-a succedat lui Sir Alex Ferguson pe Old Trafford. Anghelache susține că Moyes l-a văzut pe Rotariu într-un cantonament pe care Dinamo l-a făcut în Anglia și a vrut s-l transfere.
A fost o discuție în care eu am crezut întotdeauna. Am stat împreună la meci, în 2014, l-a văzut pe Rotariu și m-a întrebat «E al vostru?». Am uitat să-i spun că e în luat coproprietate cu Timișoara. Nu am mințit, a fost doar o omisiune. Mi-a spus așa: «E un jucător extraordinar! Ți-aș propune o afacere, dar nu știu cum o interpretezi. Am vrea să-l cumpărăm noi, să-l facem coproprietate. Să vă dăm o sumă acum și să o consolidăm după doi ani, el urmând să joace tot la Dinamo. Atunci să vă completăm până la suma de 8 milioane de euro sau dacă vreți să rămână tot în coproprietate». Eu am fost adeptul acestei idei. Discutând cu cine trebuia, mi s-a spus «Nu! Îl ia sau nu îl ia»
Dorin Rotariu, Astana

Rotariu a ajuns în Kazahstan

Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo la Brugge pentru 2,2 milioane de euro, iar jumătate din această sumă a fost trimisă la Timișoara. După perioade slabe la Mouscron și Alkmaar, Rotariu a ajuns acum în Kazahstan unde joacă la campioana Astana. În noiembrie, cu Rotariu titular, Astana a învins cu 2-1 pentru Manchester United, în grupele Europa League.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo