”Telenovela” transferului lui Jadon Sancho a început în octombrie 2018, atunci când Jose Mourinho căuta deja să își întărească echipa în vederea sezonului următor. Portughezul a plecat ulterior în decembrie în același an, dar succesorul său, Ole Gunnar Solskjaer nu a renunțat la ideea aducerii lui Sancho.
Dacă vara trecută conducerea lui United nu a cedat în negocierile dure cu Borussia Dortmund privind prețul englezului, acum transferul lui Jadon Sancho pare mai aproape ca niciodată să se concretizeze.
Conform surselor Eurosport UK, cei din cercul restrâns al lui Jadon Sancho consideră că transferul este mai probabil ca niciodată în aceste momente.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Transferul este aproape, dar United mai are de negociat

Este un semn bun pentru United, însă mai este de muncit până la finalizarae transferului. Conform ultimelor informații, Dortmund vrea 100 de milioane de euro pentru Sancho și deși acesta este un preț mai mic față de vara trecută, este în continuare mai mult decât este United dispusă să ofere în aceste momente.
Evitarea cheltuirii a 100 de milioane de euro în situația creată de pandemia de coronavirus este esențială pentru club. United consideră că 100 de milioane este pur și simplu prea mult având în vedere dificultățile financiare întâmpinate de toate cluburile de fotbal.
Sancho a avut un început de sezon mai slab iar la un moment dat cei de la Manchester United credeau că îl pot cumpăra chiar cu 50 de milioane de lire. Cu toate acestea, englezul a încheiat stagiunea într-o formă de zile mari ajungând în cele din urmă la 14 goluri și 18 assisturi în 34 de meciuri - conducerea lui Dortmund este convinsă că el este în continuare un jucător de top pe care se pot obține sume consderabile.
Conform presei din Anglia, Manchester United este dispusă acum să ofere 90 de milioane de euro pentru Sancho. Diferența dintre 90 și 100 de milioane este una mică astfel că transferul are toate șansele să se concretizeze în cele din urmă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53