Site-ul italian Calciomercato.it dezvăluie că PSG l-a convins pe Pogba să revină acasă. Problema a fost Neymar. Revenirea brazilianului la Barcelona nu s-a mai produs, așa că Pogba va mai sta cel puțin până în vară la Manchester United.

Salariu uriaș ratat de Pogba

Șeicii de la PSG îi pregătiseră lui Pogba un salariu pe care doar Messi și Ronaldo îl încasează în fotbalul mondial: 28,6 milioane de euro (550 de mii de euro pe săptămănă) la care se mai adaugă și alte bonusuri. În cazul în care campionii Franței ajungeau în finala Champions League, Pogba încasa un milion de euro, iar dacă PSG declanșa sărbătoarea pe Champs Elysse după câștigarea trofeului la sfârșitul lunii mai 2020 starul naționalei Franței avea promis un bonus de 3 milioane de euro. Manchester United ar fi putut încasa 150 de milioane de euro.
Premier League
Man United îi oferă un contract stelar lui Pogba, dar francezul este ademenit de un alt club uriaș
16/10/2021 LA 13:08

Pogba vrea să revină acasă

Pogba este născut într-o suburbie a Parisului, Lagny-sur-Marne, dar nu a jucat ca profesionist deloc în Franța. La doar 16 ani, Pogba a semnat cu Manchester United. Sir Alex Ferguson l-a ochit la LeHavre, dar nu a reușit să împiedice plecarea sa în 2012 la Juventus. După patru ani în Italia cu tot atâtea titluri de campion, Pogba s-a întors la Manchester United, iar suma de transfer a fost șocantă: 100 de milioane de euro. Campion mondial cu Franța în 2018, Pogba are 26 de ani și are un mare vis, cucerirea trofeului UEFA Champions League.

Neymar visează să revină la Barcelona

Neymar, PSG

Credit imagine: Getty Images

Barcelona și PSG au negociat revenirea lui Neymar în această vară, dar până la urmă brazilianul a rămas în închisoarea Paris”, cum au scris ziarele catalane. Discuțiile pentru transferul lui Neymar se vor relua în iarnă, când Barcelona este chemată de șeicii lui PSG să ofere 200 de milioane de euro, fără a include vreun schimb de jucători în această afacere.
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05
Fotbal
Messi nu se vede favorit la Balonul de Aur. Cei 3 jucători de care se teme cel mai rău
09/10/2021 LA 10:36