Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul lui Varane la Manchester United, în impas! Care este suma maximă oferită de ”diavoli”

Vlad Dumitrescu

Publicat 23/07/2021 la 08:48 GMT+3

Raphael Varane vrea să se transfere la Manchester United iar Real Madrid i-a stabilit prețul, însă deocamdată United nu este dispusă să ofere cât cer madrilenii.

Raphael Varane of Real Madrid looks on during the La Liga Santander match between Real Madrid and Granada CF at Estadio Alfredo Di Stefano on December 23, 2020 in Madrid, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Conform celor de la Mirror, există o diferență de 10 milioane de lire între suma cerută de Real Madrid pentru internaționalul francez și cea oferită de Manchester United.
Negocierile sunt în desfășurare, însă Real pare hotărâtă să nu îl lase pe Varane să plece pentru mai puțin de 50 de milioane de lire, în timp ce United este dispusă să plătească doar 40 de milioane.
Contractul fundașului centra expiră vara viitoare iar Real Madrid vrea să îl vândă acum pentru a evita să îl piardă gratis. Oficialii blanco i-au făcut mai multe oferte de prelungire francezului, toate refuzate. A devenit limpede și pentru Perez că francezul vrea să plece și preşedintele echipei din capitala Spaniei a recunoscut, voalat, că Real Madrid nu se va împotrivi.

Varane s-a înțeles deja cu Manchester United

Varane, în vârstă de 28 de ani s-a înțeles deja cu United și, dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord, el va semna un contract valabil până în 2026 și va face cuplu cu Maguire. United va avea astfel una dintre cele mai bune linii defensive din Premier League, la concurență cu Liverpool și Manchester City
În contextul în care PSG îi făcea marcaj strâns (dar francezii voiau să îl ia abia de la anul, din postura de jucător liber de contract), Real Madrid pare că este obligată să accepte, într-un final, oferta lui Manchester United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo