Conform celor de la Mirror, există o diferență de 10 milioane de lire între suma cerută de Real Madrid pentru internaționalul francez și cea oferită de Manchester United.
Negocierile sunt în desfășurare, însă Real pare hotărâtă să nu îl lase pe Varane să plece pentru mai puțin de 50 de milioane de lire, în timp ce United este dispusă să plătească doar 40 de milioane.
Contractul fundașului centra expiră vara viitoare iar Real Madrid vrea să îl vândă acum pentru a evita să îl piardă gratis. Oficialii blanco i-au făcut mai multe oferte de prelungire francezului, toate refuzate. A devenit limpede și pentru Perez că francezul vrea să plece și preşedintele echipei din capitala Spaniei a recunoscut, voalat, că Real Madrid nu se va împotrivi.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Varane s-a înțeles deja cu Manchester United

Varane, în vârstă de 28 de ani s-a înțeles deja cu United și, dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord, el va semna un contract valabil până în 2026 și va face cuplu cu Maguire. United va avea astfel una dintre cele mai bune linii defensive din Premier League, la concurență cu Liverpool și Manchester City
În contextul în care PSG îi făcea marcaj strâns (dar francezii voiau să îl ia abia de la anul, din postura de jucător liber de contract), Real Madrid pare că este obligată să accepte, într-un final, oferta lui Manchester United.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52