Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trei jucători de la Arsenal au refuzat să le fie micșorate salariile. Mesut Ozil e unul dintre ei

Sebastian Ujica

Publicat 21/04/2020 la 10:51 GMT+3

Deși are cel mai mare salariu din lotul lui Arsenal, Mesut Ozil a refuzat ca acesta să fie redus de către club.

Mesut Özil - FC Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a ajuns la un acord cu aproape toți jucătorii echipei ca salariile să le fie reduse cu 12.5% până în martie 2021. Managerul Mikel Arteta a intervenit pentru ca jucătorii să se înțeleagă cu conducerea clubului, cea care a promis bonusuri importante de performanță.
Trei jucători au refuzat însă oferta clubului. Singurul nume menționat fiind cel al lui Mesut Ozil, cel care are și cel mai mare salariu din lotul echipei, 350.000 de lire pe săptămână!

Ozil a refuzat

Mesut Ozil le-a transmis celor de la Arsenal că va accepta o scădere salarială, însă doar după ce situația se va stabiliza și vor fi clare efectele economice ale crizei provcate de pandemia de COVID-19.
Decizia lui Ozil a fost criticată dur de către Piers Morgan, cel care este cunoscut ca mare fan al lui Arsenal: "Rușinos, dar nu e nicio surpriză - Ozil primește 350.000 de lire din 2017 fără să facă nimic".
Agentul lui Ozil, Dr Erkut Sogut, declarase recent că se opune scăderilor salariale: "Amânarea plății unei părți din salariu este o variantă, dar nu sunt de acord cu o tăiere definitivă a salariilor în condițiile în care cluburile încâ au același profit ca în urmă cu un an. Impactul financiar exact asupra cluburilor îl vom vedea în 3-6 luni, nu astăzi" spunea Sogut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo