Arsenal a ajuns la un acord cu aproape toți jucătorii echipei ca salariile să le fie reduse cu 12.5% până în martie 2021. Managerul Mikel Arteta a intervenit pentru ca jucătorii să se înțeleagă cu conducerea clubului, cea care a promis bonusuri importante de performanță.
Trei jucători au refuzat însă oferta clubului. Singurul nume menționat fiind cel al lui Mesut Ozil, cel care are și cel mai mare salariu din lotul echipei, 350.000 de lire pe săptămână!

Ozil a refuzat

Transfers
France Football: "Sadio Mane, între Liverpool și Real Madrid" Ce șanse are transferul
21/04/2020 LA 06:38
Mesut Ozil le-a transmis celor de la Arsenal că va accepta o scădere salarială, însă doar după ce situația se va stabiliza și vor fi clare efectele economice ale crizei provcate de pandemia de COVID-19.
Decizia lui Ozil a fost criticată dur de către Piers Morgan, cel care este cunoscut ca mare fan al lui Arsenal: "Rușinos, dar nu e nicio surpriză - Ozil primește 350.000 de lire din 2017 fără să facă nimic".
Agentul lui Ozil, Dr Erkut Sogut, declarase recent că se opune scăderilor salariale: "Amânarea plății unei părți din salariu este o variantă, dar nu sunt de acord cu o tăiere definitivă a salariilor în condițiile în care cluburile încâ au același profit ca în urmă cu un an. Impactul financiar exact asupra cluburilor îl vom vedea în 3-6 luni, nu astăzi" spunea Sogut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM O ZI
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24