James Bolton, Andy Cannon și Sean Raggett, jucători ai celor de la Portsmouth, au fost testați pozitiv cu COVID-19. Cei 3 jucători sunt izolați la domiciliu, respectând astfel prevederile impuse de Guvernul britanic.
Cei de la Portsmouth au anunțat că au testat toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic la începutul acestei săptămâni. Portsmouth a jucat contra celor de la Arsenal în Cupa Angliei cu 2 săptămâni mai devreme, iar Mikel Arteta a fost la rândul său depistat pozitiv.
Portsmouth a mai menționat că toți cei 3 jucători nu afișează simptome și că sunt într-o dispoziție bună, nefiind afectați de situație.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
"Fotbalul nu este imun la acest virus și vă pot asigura că totul devine mult mai serios atunci când cineva cunoscut este testat pozitiv. Toți cei 3 jucători sunt într-o dispoziție bună și calmi, neavând simptome, și abia așteaptă să treacă rapid peste situație" a declarat președintele executiv al clubului, Mark Catlin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03