James Bolton, Andy Cannon și Sean Raggett, jucători ai celor de la Portsmouth, au fost testați pozitiv cu COVID-19. Cei 3 jucători sunt izolați la domiciliu, respectând astfel prevederile impuse de Guvernul britanic.
Cei de la Portsmouth au anunțat că au testat toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic la începutul acestei săptămâni. Portsmouth a jucat contra celor de la Arsenal în Cupa Angliei cu 2 săptămâni mai devreme, iar Mikel Arteta a fost la rândul său depistat pozitiv.
Portsmouth a mai menționat că toți cei 3 jucători nu afișează simptome și că sunt într-o dispoziție bună, nefiind afectați de situație.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 4 ORE
"Fotbalul nu este imun la acest virus și vă pot asigura că totul devine mult mai serios atunci când cineva cunoscut este testat pozitiv. Toți cei 3 jucători sunt într-o dispoziție bună și calmi, neavând simptome, și abia așteaptă să treacă rapid peste situație" a declarat președintele executiv al clubului, Mark Catlin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 7 ORE
Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
ACUM 12 ORE