Everton - Brighton (sâmbătă 17:00 Eurosport 1)

Un început de vis pentru Everton. Trei victorii din trei posibile pentru echipa lui Carlo Ancelotti și mai important de atât, toate achizițiile noi au jucat excelent. Vedeta a fost însă Dominic Calvert-Lewin, cel care are cinci goluri în trei meciuri, toate cu o singură atingere, așa cum a fost învățat de managerul italian. Urmează însă o partidă cu Brighton, o echipă care a făcut două meciuri extrem de bune, chiar dacă fără puncte, cu Manchester United și Chelsea. Rămâne de văzut cum va gestiona defensiva lui Ancelotti atacurile periculoase ale ”pescărușilor”.

Leeds - Manchester City (sâmbătă 19:30 Eurosport 1)

Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
ACUM 3 ORE
Iată că echipa lui Marcelo Bielsa are parte de al doilea mare test al sezonului. După un meci bun și mai ales spectaculos făcut pe Anfield Road, la campioana Liverpool, Leeds o primește acasă pe Manchester City, cea care vine după înfrângerea șocantă cu Leicester de acasă, 2-5, de etapa trecută. Așadar cele două echipe trec prin momente total diferite, însă Bielsa cu siguranță regretă că nu va beneficia de un Elland Road plin de suporteri care ar fi creat fără îndoială o atmosferă incendiară.

Manchester United - Tottenham (duminică 18:30 Eurosport 1)

Solskjaer vs Mourinho. Nu avem cum să descriem altfel această întâlnire, având în vedere precedentele dar și duelul recent al declarațiilor dintre cei doi. Manchester United are nevoie de o victorie mare pentru a ridica moralul jucătorilor și al suporterilor, cei care par mai preocupați în aceste zile de piața transferurilor decât de meciurile propriu zise. De cealaltă parte, Mourinho vine după o victorie clară din Europa League și un succes pe Old Trafford ar aduce o confirmare că echipa sa merge în direcția potrivită.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
ACUM 6 ORE
Premier League
Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League
ACUM 7 ORE