La numai 21 de ani, Alexander-Arnold a impresionat în tricoul lui Liverpool în ultimele sezoane, bucurându-se de foarte multă încredere din partea lui Jurgen Klopp. Născut și crescut în Liverpool, fundașul a progresat enorm la academia "cormoranilor" și a fost promovat la prima echipă în 2016. Începând de atunci, tânărul "scouser" a început să-și croiască drum în primul "11" de pe Anfield.
Pe lângă calitatea defensivă excelentă, Trent are și o tehnică fantastică care îi permite să ofere assist-uri și să trimită șuturi periculoase. În cele 4 sezoane petrecute la Liverpool, tânărul fundaș a bifat 131 de apariții, a marcat 7 goluri și a expediat 34 de pase decisive, reușind să câștige 4 trofee: titlul în Premier League, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Într-un interviu oferit pentru Liverpool Echo, Jamie Carragher a făcut o comparație amuzantă, în prim-plan cu vechiul său rival din Premier League, Gary Neville. Carragher consideră că fostul fundaș al lui Manchester United a "stricat" postul respectiv în timpul carierei sale, petrecută în întregime pe Old Trafford:
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Trent Alexander-Arnold este cel mai creativ jucător din Europa și are numai 21 de ani. Acest fundaș dreapta din Liverpool a transformat postul într-unul sexy, după ce Gary Neville l-a stricat. | Jamie Carragher

Gary Neville, 8 titluri în Premier League alături de Manchester United

În ciuda declarației lui Carragher, cu siguranță fostul fundaș al lui Liverpool nu a uitat în vreun moment prestațiile excelente pe care Neville le-a avut la United. În cei 17 ani în care a evoluat pentru "diavolii roșii", fundașul englez a bifat 599 de apariții și a pus umărul la cucerirea a 20 de trofee, printre care se numără 8 titluri în Premier League și 2 Ligi ale Campionilor.
În ciuda rivalității dintre Liverpool și Manchester United, Carragher și Neville au fost coechipieri la prima reprezentativă a Angliei timp de 8 ani. Împreună, cei doi fundași legendari din Premier League au adunat 118 selecții pentru naționala Albionului.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este adus de Unibet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38