Cei doi internaționali englezi sunt considerați unii dintre cei mai buni fundași dreapta din lume. Alexander-Arnold pune probleme constante defensivelor adverse prin viteza sa în timp ce Wan-Bissaka este un adevărat maestru al tackling-ului.
Analiștii sunt împărțiși privind cine este cel mai bun. Suporterii lui Manchester United celebrează calitățile de fundaș veritabil ale lui Wan-Bissaka în timp ce cormoranii apreciază faptul că Trent este pe locul doi în clasamentul assisturilor din Premier League.
Vorbind într-o sesiune live pe Instagram, legendarul Gary Neville a afirmat: ”În acest moment, Aaron Wan-Bissaka este fundașul mai bun. Dar în ceea ce privește calitățile ofensive, Trent este mai bun”.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 9 ORE
”Nu am văzut pe nimeni așa de la Cafu. Așa că Trent are un avantaj aici dar Wan-Bissaka s-a acomodat foarte bine la United și va fi important în următorii ani”, a adăugat Neville.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53