Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Trent Alexander-Arnold sau Aaron Wan-Bissaka? Verdictul lui Gary Neville

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/05/2020 la 14:22 GMT+3

Gary Neville consideră că Aaron Wan-Bissaka este mai bun pe faza de apărare decât Trent Alexander-Arnold, însă recunoaște că jucătorul lui Liverpool este mai eficient din punct de vedere ofensiv.

Opta Quiz - Gary Neville passe le test

Credit imagine: Perform

Cei doi internaționali englezi sunt considerați unii dintre cei mai buni fundași dreapta din lume. Alexander-Arnold pune probleme constante defensivelor adverse prin viteza sa în timp ce Wan-Bissaka este un adevărat maestru al tackling-ului.
Analiștii sunt împărțiși privind cine este cel mai bun. Suporterii lui Manchester United celebrează calitățile de fundaș veritabil ale lui Wan-Bissaka în timp ce cormoranii apreciază faptul că Trent este pe locul doi în clasamentul assisturilor din Premier League.
Vorbind într-o sesiune live pe Instagram, legendarul Gary Neville a afirmat: ”În acest moment, Aaron Wan-Bissaka este fundașul mai bun. Dar în ceea ce privește calitățile ofensive, Trent este mai bun”.
”Nu am văzut pe nimeni așa de la Cafu. Așa că Trent are un avantaj aici dar Wan-Bissaka s-a acomodat foarte bine la United și va fi important în următorii ani”, a adăugat Neville.
Player's Cut - luni, 11 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo