Kieran Trippier a plecat de la Tottenham în 2019, după ce Atletico Madrid le-a plătit londonezilor suma de 22 de milioane de euro. Fundașul englez s-a integrat excelent la formația lui Diego Simeone, care conduce clasamentul din La Liga, după primele 12 etape.
Trippier a bifat deja 15 apariții în noul sezon, în toate competițiile, lucru care demonstrează faptul că tehnicianul argentinian are mare încredere în calitățile sale. Fundașul de 30 de ani a devenit o piesă de bază și pentru Gareth Southgate, la naționala Angliei, adunând 25 de selecții până acum.

Trippier, în vizorul lui Manchester United

Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 5 ORE
Trippier va intra vara viitoare în ultimul an de contract cu Atletico, iar interesul din partea celorlalte cluburi deja a început să apară. Potrivit The Telegraph, Manchester United îl urmărește îndeaproape pe fundașul englez care a evoluat la Tottenham timp de 4 sezoane.
Solskjaer este mulțumit de serviciile lui Wan-Bissaka, actualul titular de pe postul de fundaș dreapta, dar și-ar dori să aibă mai multe variante în lot. În același timp, managerul norvegian consideră că l-ar putea stimula și mai mult pe tânărul său fundaș să-și dezvolte calitățile dacă va avea concurență puternică pe acea poziție.
Wan-Bissaka a adunat 15 prezențe pentru Manchester United în noua stagiune. "Diavolii" se pregătesc acum pentru meciul cu RB Leipzig din grupele UEFA Champions League, decisiv în contextul calificării în optimi.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 8 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20