Kieran Trippier a plecat de la Tottenham în 2019, după ce Atletico Madrid le-a plătit londonezilor suma de 22 de milioane de euro. Fundașul englez s-a integrat excelent la formația lui Diego Simeone, care conduce clasamentul din La Liga, după primele 12 etape.
Trippier a bifat deja 15 apariții în noul sezon, în toate competițiile, lucru care demonstrează faptul că tehnicianul argentinian are mare încredere în calitățile sale. Fundașul de 30 de ani a devenit o piesă de bază și pentru Gareth Southgate, la naționala Angliei, adunând 25 de selecții până acum.

Trippier, în vizorul lui Manchester United

Premier League
Criza vaccinurilor în Premier League. Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au imunizat
ACUM 23 MINUTE
Trippier va intra vara viitoare în ultimul an de contract cu Atletico, iar interesul din partea celorlalte cluburi deja a început să apară. Potrivit The Telegraph, Manchester United îl urmărește îndeaproape pe fundașul englez care a evoluat la Tottenham timp de 4 sezoane.
Solskjaer este mulțumit de serviciile lui Wan-Bissaka, actualul titular de pe postul de fundaș dreapta, dar și-ar dori să aibă mai multe variante în lot. În același timp, managerul norvegian consideră că l-ar putea stimula și mai mult pe tânărul său fundaș să-și dezvolte calitățile dacă va avea concurență puternică pe acea poziție.
Wan-Bissaka a adunat 15 prezențe pentru Manchester United în noua stagiune. "Diavolii" se pregătesc acum pentru meciul cu RB Leipzig din grupele UEFA Champions League, decisiv în contextul calificării în optimi.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16