Deeney nu a fost prezent la antrenamente de cât cei de la Watford au reînceput pregătirile săptămâna trecută. Îngrijorările atacantului privind posibilitatea de a-și infecta propriul fiu, în vârstă de cinci luni, l-au împiedicat să susțină revenirea fotbalului. Ulterior doi membri ai staff-ului dar și colegul său Adrian Mariappa de la Watford au fost depistați pozitiv cu coronavirus.
Însă jucătorul de 31 de ani a fost luat la țintă de cei care nu sunt de acord cu opniile sale. ”Am văzut comentarii despre fiul meu. Oamenii îmi spuneau că speră să ia corona. A fost foarte greu. Dacă răspund la așa ceva, ei câștigă. Așa că insultele au continuat să vină”, a afirmat Deeney pentru CNN Sport.
”Într-o vreme în care toată lumea vorbește despre sănătatea mintală și ești încurajat să fii sincer.. eu și Danny Rose am fost sinceri și am fost distruși pentru asta”, a continuat Deeney.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 16 ORE
”Așa că oamenii sunt șocați când văd asta. Și nu primesc doar eu.. și soția mea a primit mesaje și când mergeam pe stradă oamenii îmi spuneau să mă întorc la treabă”, a afirmat Deeney.
Cluburile din Premier League au votat în unanimitate pentru revenirea la antrenamente cu contact după aprobarea guvernului.

Patru cazuri noi de coronavirus în Premier League

Patru cazuri noi de coronavirus au fost depistate după noua rundă de testare în Premier League. Cei infectați provin de la trei cluburi diferite.
Au fost efectuate 1.008 teste luni și marți iar o a patra rundă de testare va avea loc joi și vineri când în jur de 60 de persoane de la fiecare club vor fi testate.
Nu se știe încă dacă noile teste pozitive provin de la jucători, staff sau ambele - sau dacă testele pozitive sunt de la persoanele care au fost depistate pozitiv în prima rundă și s-au întors după ce s-au autoizolat șapte zile.
”Premier League confirmă că luni 25 mai și marți 26 mai au fost testate 1008 persoane pentru COVID-19. Dintre acestea, patru au fost depistate pozitive de la trei cluburi diferite. Jucătorii sau membri ai staff-ului care au fost depistați pozitivi se vor autoizola pentru șapte zile. Anterior, între 19 și 22 mai au fost testate 996 de persoane pentru COVID-19, dintre care două au fost depistate pozitiv de la două cluburi”, se arată într-un comunicat al Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 18 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 19 ORE