Troy Deeney a acordat un interviu pentru site-ul oficial al lui Watford în care a vorbit despre situația nemaivăzută în care se află omenirea din cauza pandemiei de COVID-19. Deeney, cel care are 3 copii, admite că este îngrijorat din cauza celor care ignoră instrucțiunile de părăsire a domiciliului doar în cazul unor cumpărături esențiale sau în interes de muncă.
Cu toții trebuie să stăm acasă și să urmăm instrucțiunile Guvernului. De câte avertismente mai avem nevoie? Au spus că vor achita 80% din salarii și oamenii continuă să meargă la muncă. Se va ajunge în situația în care trebuie să urmăm exemplul Rusiei: dacă ai ieșit din casă primești 5 ani de închisoare.
Unii tratează superficial și este păcat pentru că poate să afecteze atât de mulți oameni. Trebuie să speri că oamenii vor vedea evoluția din Italia și Spania și vor înțelege gravitatea situației. Cel mai rău lucru care s-a întâmplat a fost atunci când s-a anunțat că cei tineri nu sunt afectați așa că ei au spus: a, atunci nu-mi pasă.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 14 ORE
Dar totuși a fost frumos să vezi și familii din nou împreună. Cred că ne-am îndepărtat puțin de acest lucru. Cu siguranță simt că lumea se gândește mai mult la familie. Poate că această situație îi va face pe oameni să își dea seamă că pun prea mult accentul pe muncă și nu pe familie.
Troy Deeney joacă la Watford din 2010, reușind să marcheze 120 de goluri pentru club. El a devenit căpitanul echipei în 2014, sezon în care a pus umărul decisiv la promovarea echipei în Premier League, devenind și primul jucător din istoria clubului care marchează cel puțin 20 de goluri pentru 3 sezoane consecutive.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 16 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59