Troy Deeney a decis să revină la antrenamente echipei sale după ce temerile i-au fost risipite de o discuție cu reprezentantul guvernamental, Jonathan van Tam. Deeney nu s-a antrenat alături de colegi după ce cluburile au primit undă verde.
Deeney nu a luat parte la faza 1 de antrenamente în care doar 5 jucători au putut să se antreneze simultan, păstrând distanțarea socială. Cluburile au votat miercuri trecerea la faza finală în care sunt permise și contactele între jucători.

Revine la antrenamente

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 5 ORE
Deeney și-a exprimat public și îngrijorarea cu privire la modul în care virusul afectează persoanele de culoare și minoritățile, spunând că fiul său de doar 5 luni are probleme de respirație. Clubul i-a susținut decizia, însă Deeney dezvăluie că a primit insulte din cauza discursului său împotriva revenirii fotbalului.
Șeful departamentului medical guvernamental, Jonathan van Tam, a discutat personal cu Deeney iar temerile acestuia au fost îndepărtate astfel că jucătorul este gata să revină la antrenamente.
Am spus doar că nu voi reveni în prima săptămână de antrenamente. Oamenii au interpretat ca și cum nu voi mai reveni niciodată. Cu toții apreciem tot ce încearcă Premier League să facă. Nu consider că este vorba de neglijență, de o mentalitate de genul: <<hai să ne întoarcem la muncă>> sau ceva similar. A existat o comunicare bună și am avut 4-5 întâlniri
Sunt căpitanul unui club de Premier League. Nu îmi fac treaba dacă stau acasă spunându-le celorlalți să câștige meciuri fără mine. Toți cei care mă cunosc știu că nu mă tem de o provocare. Dar toți cei care mă cunosc știu și că familia e cea mai importantă pentru mine. Până la urmă, toată lumea știe acum că asta se întâmplă, că sezonul se va încheia și că putem controla doar ce poate fi controlat
Să fiu sincer, dacă nu era partenera mea, nu reveneam. Dar ea este convinsă că facem suficient pentru a ne proteja. Încercăm să ne dăm seama cum, lucruri simple precum spălatul hainelor separat și astfel de lucruri. Cei de la Watford s-au comportat excelent cu mine. Încearcă tot ce se poate pentru a mă sprijini pe mine și familia mea în condițiile în care nu am fost până acum la muncă. Dar mă voi întoarce săptămâna viitoare, chiar și dacă doar pentru o conversație. Am fost deja în dialog cu toți colegii și managementul

Lampard, discuții cu Kante

Un alt jucător care refuză să revină la antrenamente este N'Golo Kante. Mijlocașul celor de la Chelsea s-a întors la baza de antrenament în prima zi după revenire, pentru ca apoi să-și anunțe clubul că nu dorește să mai revină. Chelsea i-a aprobat cererea și este dispusă să-i permită să lipsească pentru restul sezonului!
Kante a avut probleme de sănătate în trecut și și-a pierdut fratele în urma unui atac de cord. Astfel, cei de la Chelsea nu doresc să pună vreun fel de presiune pe jucătorul francez. Conform celor de la Telegraph, Frank Lampard va discuta cu N'Golo Kante pentru a încerca să-l convingă să își schimbe decizia, urmând să-i explice elementele specifice ale restricțiilor impuse pentru protejarea jucătorilor.
Premier League a anunțat miercuri seară 4 noi cazuri de coronavirus după a treia rundă de testare a tuturor jucătorilor și antrenorilor din campionat.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ce jucător poate fi Kante! Vardy a dezvăluit ce a făcut francezul a doua zi după ce a câștigat UCL
10/12/2021 LA 07:51
Fotbal
10 dintre cei mai buni fotbaliști în activitate trecuți de 30 de ani
09/12/2021 LA 10:37