Chelsea - Liverpool a fost probabil cel mai bun meci al sezonului în Premier League, angajamentul celor două formaţii şi fazele de poartă oferindu-ne un spectacol total.
La 2-0 pentru "cormorani", Kovacic a reuşit o bijuterie de gol, însă Chelsea a avut emoţii privind validarea reuşitei. Asta pentru că VAR-ul a intervenit şi a vrut să stabilească dacă Rudiger, aflat în offside în momentul şutului, l-a mascat pe Kelleher, portarul oaspeţilor. În cele din urmă, s-a stabilit că germanul nu era pe traiectorie, dar momentele de suspans l-au făcut pe Tuchel să îşi piardă cumpătul.
Tehicianul lui Chelsea a aruncat cu o sticlă, de nervi, a gesticulat violent şi a urlat: "Hai acasă", în ideea că, dacă un astfel de gol poate fi anulat, s-a ajuns într-un punct în care se joacă degeaba.
Premier League
Chelsea se pregătește să mute pe piața transferurilor! Pe cine a pus ochii Tuchel
ACUM O ZI
Golul lui Mateo Kovacic

Kovacic, golul începutului de an în fotbalul mondial. Execuție fabuloasă cu Liverpool

CITEŞTE ŞI:
SE PREGĂTEȘTE CEL MAI TARE SCHIMB DIN ISTORIA FOTBALULUI. ANUNȚUL FĂCUT DE ENGLEZI

Tuchel, după Chelsea - Liverpool: "Nu avem niciun regret"

După partidă, mult mai calm, germanul a vorbit la superlativ despre formaţia sa. Jucătorii lui Chelsea nu doar că au avut puterea să întoarcă scorul de 0-2, dar în multe momente în repriza a doua au dominat total, punând o presiune incredibilă pe Liverpool.
"Ne-am luptat pentru victorie şi asta e cel mai important după ce am fost conduşi cu 2-0. Nu avem niciun regret azi, a fost o partidă minunată. Am început bine, dar s-a făcut 2-0 pe tabelă, pentru Liverpool, după două greşeli personale. Am trecut peste, am revenit şi chiar puteam să câştigăm. A fost o partidă incredibilă, care se putea termina cu victoria oricărei dintre echipe. Mergem mai departe", a spus Tuchel la conferinţa de presă.
Chelsea îşi menţine locul secund în Premier League, dar, cu 4 egaluri în ultimele 5 meciuri, a ajuns să fie la 10 puncte de City, care a învins pe linie. Liverpool e la 11 puncte de lider, cu un meci mai puţin disputat.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42
Premier League
Kepa regretă despărțirea lui Abramovich de Chelsea! "Ne-a dus în top!" Ce a spus despre Tuchel
25/06/2022 LA 18:14