Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel şi Lukaku, marea împăcare. Anunţul făcut de tehnicianul german

Cristian Mihală

Publicat 04/01/2022 la 16:18 GMT+2

Thomas Tuchel a confirmat că Romelu Lukaku a fost iertat, după declaraţiile date în interviul Sky Sport, în care a precizat că nu e fericit la Chelsea şi că şi-ar dori să evolueze din nou la Inter.

Thomas Tuchel and Romelu Lukaku of Chelsea during a training session at Chelsea Training Ground on September 16, 2021 in Cobham, England. (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Scandalul de la Chelsea s-a aplanat, după a doua discuţie dintre stafful tehnic şi jucător. Tuchel a decis iniţial să îl scoată din lot pe belgianul de 28 de ani, acesta ratând partida cu Liverpool şi se părea că nu îl va mai ierta.
Totuşi, întâlnirea de aseară a fost una în care germanul a fost înduplecat de atacant. Lukaku nu doar că şi-a cerut scuze, dar a încercat să explice faptul că spusele sale au părut mult mai dure decât şi-ar fi dorit. Ca atare, vârful va fi reprimit în lot, prima ocazia să îşi ia revanşa urmând a fi partida de miercuri, din turul semifinalelor Cupei Ligii, cu Tottenham.
"Romelu Lukaku şi-a cerut scuze şi e din nou în lotul nostru. Pentru mine a fost foarte important să înţeleg că nu a dorit să spună ceea ce a spus. Nu e un scandal atât de mare pe cât ar fi vrut unii. Nu e sub nicio formă o chestuine minoră, dar suntem calmi, i-am acceptat scuzele", şi-a început tehnicianul german speechul.
CITEŞTE ŞI:

Tuchel: "Lukaku se simte responsabil să cureţe mizeria făcută"

Lukaku a înţeles foarte bine ce greşeli a comis dând acele declaraţii şi acum e decis să facă tot ce depinde de el pentru a le demonstra fanilor că e 100% concentrat pe obiectivele pe care le are la club.
"Romelu e foarte conştient de ce s-a întâmplat şi ce a creat. Se simte responsabil să cureţe mizeria făcută. Poate că vom mirosi în continuare puţin din cauza a ce a făcut, dar ne vom descurca. Nu are altă variantă, e jucătorul nostru", a spus Tuchel în conferinţa de presă de azi.
Întrebat dacă nu are vreun semn de întrebare privind implicarea fotbalistului, în contextul în care nu e fericit la actuala echipă şi îşi vede viitorul la alt club, Tuchel a explicat că nu s-a pus în nicio secundă problema asta. Dimpotrivă, belgianul arată extrem de determinat în fiecare moment, de aici şi surpriza dată de acel interviu.
"Am zero dubii că Romelu nu e concentrat la ce obiective avem noi. E foarte implicat, atât la antrenamente, cât şi pe teren. De aici şi surpriza mare pe care am avut-o când am văzut ce a spus. Nu ne-a creat nicio problemă până acum, dar ştiu că este un tip emoţional. Sper că suporterii îl vor ierta pentru că e momentul să trecem peste", a fost concluzia lui Tuchel.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo