Articol scris de Romeo Ene
Mircea Lucescu nu s-a bazat aproape deloc pe serviciile sale, iar anunţul a fost făcut de noua campioană a Ucrainei, pe Twitter. Mijlocaşul român a fost mai mult accidentat şi nu a apucat să arate foarte multe în tricoul ucrainenilor. El a evoluat doar în două partide de Champions League, acumulând doar 8 minute în total.
Liga Campionilor UEFA
Cei 3 eroi neașteptați care au uluit în actualul sezon de Champions League
IERI LA 08:27

Băluță revine în Anglia

După plecarea de la Viitorul, Băluţă a avut parte de o perioadă foarte nefastă în carieră, bifând foarte puţine minute, atât la Brighton U23, cât şi la Den Haag, acolo unde mai fusese împrumutat în sezonul 2019-2020.
Venirea la Dinamo Kiev a fost privită cu încredere, ţinând cont că antrenor era Mircea Lucescu, însă accidentările i-au afectat forma sportivă, iar fostul jucător al Viitorului va reveni acum la Brighton, formaţie ce şi-a asigurat prezenţa în Premier League şi în sezonul următor.
"Împurmutul lui Tudor Băluţă nu va fi prelungit. Mijlocaşul român Tudor Băluţă a părăsit Dinamo Kiev după expirarea contractului de împrumut. Tudor s-a alăturat echipei Dinamo la 6 octombrie 2020, împrumutat fiind până la sfârşitul sezonului de la gruparea engleză Brighton. În acest timp, Băluţă a jucat un meci de campionat şi două partide în Liga Campionilor.
Dinamo nu va prelungi contractul de împrumut şi Băluţă se întoarce la clubul care deţine drepturile asupra jucătorului. Îi mulţumim lui Tudor Băluţă pentru profesionalism şi îi dorim succes în viitoarea lui carieră.", se precizează în anunțul echipei lui Mircea Lucescu.
Pentru echipa de seniori a clubului englez, Băluţă a evoluat într-un singur meci, în Cupa Ligii împotriva lui Aston Villa. Dinamo Kiev a câştigat eventul în Ucraina în acest sezon. Băluţă este cotat de site-ul Transfermarkt la 3 milioane de euro.
Fotbal
Monstruosul Haller! Atacantul lui Ajax distruge toate recordurile pentru grupele unei ediții de UCL
IERI LA 07:31
Fotbal
Jorge Jesus, șocat de ratarea lui Seferovic: "De când sunt antrenor, nu am văzut așa ceva!"
24/11/2021 LA 08:29