Articol scris de Romeo Ene
Mircea Lucescu nu s-a bazat aproape deloc pe serviciile sale, iar anunţul a fost făcut de noua campioană a Ucrainei, pe Twitter. Mijlocaşul român a fost mai mult accidentat şi nu a apucat să arate foarte multe în tricoul ucrainenilor. El a evoluat doar în două partide de Champions League, acumulând doar 8 minute în total.
Europa League
Cristiano Ronaldo a revenit cu gol la Manchester United! Rezultatele serii în Europa League
27/10/2022 LA 21:32

Băluță revine în Anglia

După plecarea de la Viitorul, Băluţă a avut parte de o perioadă foarte nefastă în carieră, bifând foarte puţine minute, atât la Brighton U23, cât şi la Den Haag, acolo unde mai fusese împrumutat în sezonul 2019-2020.
Venirea la Dinamo Kiev a fost privită cu încredere, ţinând cont că antrenor era Mircea Lucescu, însă accidentările i-au afectat forma sportivă, iar fostul jucător al Viitorului va reveni acum la Brighton, formaţie ce şi-a asigurat prezenţa în Premier League şi în sezonul următor.
"Împurmutul lui Tudor Băluţă nu va fi prelungit. Mijlocaşul român Tudor Băluţă a părăsit Dinamo Kiev după expirarea contractului de împrumut. Tudor s-a alăturat echipei Dinamo la 6 octombrie 2020, împrumutat fiind până la sfârşitul sezonului de la gruparea engleză Brighton. În acest timp, Băluţă a jucat un meci de campionat şi două partide în Liga Campionilor.
Dinamo nu va prelungi contractul de împrumut şi Băluţă se întoarce la clubul care deţine drepturile asupra jucătorului. Îi mulţumim lui Tudor Băluţă pentru profesionalism şi îi dorim succes în viitoarea lui carieră.", se precizează în anunțul echipei lui Mircea Lucescu.
Pentru echipa de seniori a clubului englez, Băluţă a evoluat într-un singur meci, în Cupa Ligii împotriva lui Aston Villa. Dinamo Kiev a câştigat eventul în Ucraina în acest sezon. Băluţă este cotat de site-ul Transfermarkt la 3 milioane de euro.
Europa League
Mircea Lucescu e OUT din Europa! Dinamo Kiev a făcut 3-3 cu AEK Larnaca și e codașa grupei B
27/10/2022 LA 19:41
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, nemulțumit după un nou egal al lui Dinamo Kiev! Echipa sa e la 12 puncte de lider
23/10/2022 LA 17:10