Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ultima zi de transferuri în Premier League! 10 mutări care au şanse mari să se facă

Cristian Mihală

Actualizat 16/10/2020 la 11:52 GMT+3

Deşi fereastra de mercato în Europa s-a încheiat pe 5 octombrie, echipele din Anglia au avut derogare până astăzi să încheie transferuri/împrumuturi interne. Astfel, e de aşteptat ca vineri să asistăm la câteva mutări spectaculoase.

Ultima zi de transferuri în Premier League. Sursă foto: Mirror

Credit imagine: Eurosport

Lunea trecută a fost "deadline day" în Europa în privinţa mutărilor, dar formațiile din Anglia pot încă să facă mutări (până vineri, la ora 17:00), condiția fiind ca acestea să se producă doar cu fotbaliști care evoluează în Regatul Unit, independent de ligă.
Mirror a alcătuit o listă cu 10 jucători care ar putea fi subiectul unor mutări în următoarele ore.

Jucătorii care ar putea fi transferaţi azi în/din Premier League

1. Harry Wilson (Liverpool)
Principalul vizat pentru un transfer e Harry Wilson, fotbalist care anul trecut a fost împrumutat la Bournemouth, anunță mirror.co.uk. Un exclent executant de faze fixe, mijlocașul dreapta a marcat 7 goluri în 31 de apariții pentru "cireșe", iar oficialii de acolo își manifestaseră intenția pentru un transfer definitiv. Fosta echipă a lui Eddie Howe a retrogradat, însă, și evident nu a mai avut forța financiară pentru o asemenea mutare.
Aston Villa și Leeds au fost ambele interesate de mijlocaș în această perioadă de mercato, dar pretențiile lui Liverpool - 20 de milioane de lire - au fost considerate exagerate.
Acum, însă, Burnely pare decisă să facă o ofertă, echipa având un start dezamăgitor și suferind enorm la construcție. O altă variantă ar fi să meargă sub formă de împrumut la Swansea, în speranța că va evolua la fel de bine ca Brewster, care, după ce a impresionat în tricoul "lebedelor", a fost transferat la Sheffield United.
2. Danny Rose (Tottenham)
Împrumutat sezonul trecut, fundaşul stânga nu intră în planurile lui Mourinho, care îi are pe acel post pe Davies şi Reguilon.
S-a vorbit despre interesul lui Genoa pentru apărătorul de bandă, dar mutarea nu s-a concretizat. Mai multe formaţii din subsolul clasamentului şi-au manifestat intenţia de a-l împrumuta, astfel că Rose va părăsi foarte probabil Londra în această după-amiază.
3. Phil Jones (Man United)
Fundaşul central nu a prins lotul de Champions League, iar şansele să joace pentru "diavoli" sunt minime.
Solskjaer îl vede abia a 4-a opţiune de fundaş, după Maguire, Lindelof şi Bailly, astfel că vrea să dea curs unei noi provocări.
William Saliba (Arsenal)
4. William Saliba (Arsenal)
Fundaşul francez adus cu mare tam-tam de la Saint Etienne nu a jucat nici măcar un minut pentru Arsenal, în campionat, Arteta fiind probabil mnemulţumit de nivelul lui.
În vârstă de 19 ani, apărătorul are nevoie să joace şi foarte posibil va fi împrumutat la Brentford, unde ar avea postul de titular asigurat.
5. Christian Benteke (Crystal Palace)
Chiar dacă nu joacă în formaţia lui Roy Hodgson, Benteke a fost constant chemat la naţionala Belgiei de Roberto Martinez.
Atacantul e disperat să plece sub formă de împrumut la un alt club, unde să evolueze, pentru a prinde lotul Belgiei pentru Campionatul European de la anul. Odată cu împrumutul lui Michy Batshuayi pe Selhurst Park, şansele ca fostul vârf al lui Liverpool să joace pentru Palace au scăzut semnificativ.
6. Danny Drinkwater (Chelsea)
Mijlocaşul a costat-o pe Chelsea în 2017 nu mai puţin de 35 de milioane de lire, dar a prins foarte rar echipa.
Anul trecut a fost împrumutat la Burnley, iar acum va fi cedat, probabil, la o altă echipă din Premier League.
7. Ryan Bennett (Wolves)
Wolves l-a adus pe Ki-Jana Hoever, de la Liverpool, în această vară, astfel că Bennett nu mai e nici măcar o variantă de rezervă pentru trupa lui Nuno Espirito Santo.
Norwich a tot tatonat în ultima perioadă posibilitatea de a-l înregimenta, iar transferul poate avea loc astăzi.
Everton's Yannick Bolasie is recovering well from a serious knee injury
8. Yannick Bolasie (Everton)
Văzut un mare talent, Bolasie şi-a rupt ligamentele în 2016 şi de atunci nu a mai revenit niciodată la forma care l-a consacrat.
Ancelotti nu îl vede o soluţie şi va urma un alt împrumut, după perioadele Aston Villa, Anderlecht şi Sporting Lisabona. De această dată, atacantul de bandă va lua drumul Championship.
9. Charlie Austin (West Brom)
Golgheter în Championship, Austin nu a prins vreun minut în tricoul lui WBA în actuala stagiune. Slaven Bilig îi preferă pe Callum Robinson şi Robson Kanu, astfel că experimentatul vârf va fi lăsat să se transfere.
Cardiff e echipa care a negociat în ultima perioadă o mutare, iar azi aceasta s-ar putea oficializa.
10. Michael Hector (Fulham)
Hector a fost unul dintre artizanii promovării, dar Scott Parker nu a mai avut încredere în el în acest sezon.
Cum Fulham i-a adus pe Joachim Andersen şi Tosin Adarabioyo pe acel post, fundaşul jamaican vrea o nouă provocare. QPR e în pole-position să obţină transferul apărătorului de 28 de ani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo