Totul s-a complicat după ce Arabia Saudită a anulat complet licența celor de la beIN Sports de a opera în țară. BeIN, o televiziune din Qatar, este deținătoarea de drepturi pentru Premier League în Orientul Mijlociu iar acest lucru înseamnă că nu va exista posibilitatea ca saudiții să vadă, legal, Premier League.
Conform surselor Daily Mail, la începutul acestei săptămâni ar fi trebuit să fie făcut anunțul oficial privind preluarea clubului de către saudiți și părea că totul va fi aprobat mai ales datorită implicării guvernului în culise.
Însă în acest moment toate negocierile au fost oprite pe termen nedefinit. Documentele pentru preluarea clubului au fost transmise Premier League acum aproape trei luni.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 13 ORE

Steve Bruce, mulțumit de Mike Ashley

Steve Bruce a declarat recent că este un mit faptul că Newcastle ar stagna sub conducerea lui Mike Ashley. Newcastle se află în acest moment pe locul 13 în Premier League cu 44 de puncte iar Bruce a declarat: ”Avem șansa să obținem al treilea cel mai mare număr de puncte din ultimii 14 ani”.
”Așa că acest mit conform căruia acest club ar stanga - nu este corect. Este important să spunem acest lucru. Încercăm să progresăm. Abia ne-am întors din Championship de trei ani. Ne îmbunătățim treptat și cu cât suntem mai mult în Premier League, cu atât ne vom îmbunătăți mai mult, vom avea și jucători mai buni, acesta este scopul nostru”, a afirmat el.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 15 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 16 ORE