Bayern Munchen cere 40 de milioane de euro pentru Thiago, pe care l-au cumpărat de la Barcelona acum șapte ani. Liverpool, în schimb, cunsocută pentru transferurile inteligente efectuate în ultimii ani, nu dorește să plătească mai mult de 20 de milioane de euro, conform Sport Bild.
Pentru ca mesajul să fie și mai clar, Thiago Alcantara și-ar fi pus și casa la vânzare, sugerând astfel că va pleca cu siguranță în această vară de la Bayern. De Alcantara sunt interesate și Manchester City și Juventus, ele vor face o ofertă germanilor doar dacă negocierile cu Liverpool vor eșua.
Thiago Alcantara le-a promis oficialilor lui Bayern că nu vor fi probleme pentru semnarea unei noi înțelegeri, actualul contract urmând să expire vara următoare. Doar că Liverpool l-a contactat pe agentul mijlocașului spaniol de 29 de ani, transmițându-i că Jurgen Klopp îl vrea neapărat la Liverpool. Germanul îl vede piesa lipsă dintr-un mecansim aproape perfect, iar ibericul s-a declarat încântat de perspectiva de a semna cu noua campioană a Angliei.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 25 MINUTE
Ca atare, când șefii bavarezilor au venit cu noul contract, Thiago a dat înapoi, iar curând lucrurile au devenit clare: Alcantara vrea la Liverpool și aștepta iarna viitoare, pentru a intra în ultimele șase luni de contract și a semna liber.
Bayern a înțeles că sunt șanse mari să îl piardă pe fotbalist gratis, astfel că negocierile dintre germani și Liverpool au început încă de acum, pentru un transfer cu efect imediat. Evident, Klopp și-l dorește cât mai repede, iar "cormoranii" sunt dispuși să facă un efort suplimentar pentru a-l avea pe jucător la dispoziție de la începutul noii stagiuni. Totuși, se pare că deocamdată cele două părți nu sunt dispuse să cedeze.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11