Jucătorul de 24 de ani a avut un sezon extraordinar din postura de căpitan la Aston Villa și Ole Gunnar Solskjaer l-a identificat ca fiind una dintre principalele ținte ale lui United în această vară. Villa ar fi răspuns acestui interes prin a cere 80 de milioane de lire pentru Grealish, indiferent dacă echipa va retrograda în Championship sau nu.
Se pare că diavolii roșii nu vor renunța la englez deși vicepreședintele Ed Woodward a avertizat fanii că această fereastră de transferuri va fi diferită din cauza impactului financiar al pandemiei de coronavirus.
Tim Sherwood, care a fost managerul lui Aston Villa acum cinci ani, a sugerat săptămâna trecută că United a ajuns deja la un acord cu Grealish, însă agentul său a negat acest lucru într-un interviu acordat Stretty News: ”Nu a avut loc niciun acord cu nimeni”, a declarat Jonathan Barnett.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Jack Grealish crede în salvarea de la retrogradare a clubului

Întrebat dacă prețul cerut de Aston Villa pentru Grealish este unul prea mare având în vedere că echipa ar putea ajunge în Championship, Barnett a răspuns: ”Nu cred că se gândesc la asta. Ei cred că pot scăpa. Și Jack crede acest lucru, se luptă din greu, cât de mult poate pentru a ajuta clubul. Doar la asta se gândește acum. Nu este interesat de nimic altceva în afară de a se lupta pentru Aston Villa”.
”De cealaltă parte, în ceea ce privește cariera sa, ar fi grozav pentru el să joace în Champions League și să se dezvolte. Nu sunt sigur acum unde se va întâmpla asta. Dar deocamdată nu vrea decât să o ajute pe Aston Villa”, a adăugat el.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11