În mod normal, astăzi ar fi trebuit să se joace 7 meciuri în etapa 30 din Premier League, însă acestea au fost anulate pentru a preveni epidemia. Două dintre echipele care ar fi trebuit să se afle pe teren sunt Manchester City și Southampton. Campioana en-titre trebuia să primească vizita lui Burnley, în timp ce "Sfinții" aveau de făcut o deplasare pe terenul lui Norwich.
Cum meciurile nu s-au mai desfășurat în cele din urmă, cei de la Southampton au găsit altă soluție pentru a umple golul lăsat de pauza neașteptată a sezonului. Pe contul de Twitter, responsabilii clubului au lansat un joc de "X și 0", în care i-au provocat pe cei de la Norwich.
"Hei, Norwich City! Avem un joc pentru voi. Este rândul vostru.", a postat Southampton.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
"Canarii" nu au răspuns provocării, iar la pauză "scorul" era în continuare 0-0.
"Se pare că am ajuns la pauză. Ca să fim sinceri, o singură echipă face eforturi să joace aici, dar încă așteptăm prima mutare a adversarilor.", a mai adăugat Southampton.
"Jucătorii" lui Southampton erau foarte aproape să abandoneze meciul, când Manchester City și-a făcut apariția în peisaj. Campioana en-titre și-a anunțat prezența și a înlocuit-o după prima repriză pe Norwich.
"Vom juca noi!", a scris Manchester City.
După un meci intens de "X și 0", cele două echipă au anunțat remiza: "S-a încheiat partida! Mulțumim pentru meci, Manchester City!"
Pe teren, în realitate, Southampton și Manchester City ar trebui să se întâlnească pe 11 aprilie. Momentan nu se știe cum va arăta programul din restul sezonului. Acesta va fi stabilit de organizatorii Premier League, în funcție de perioada în care se va relua campionatul. După 29 de etape, City se află pe locul 2 în Anglia, în timp ce Southampton ocupă poziția a 14-a.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24