Fotbal
Premier League

Un nou antrenor din Premier League a anunțat că a avut coronavirus: "Abia puteam să merg"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Brendan Rodgers a anunțat că a avut coronavirus

Credit imagine: SID

DeSebastian Ujica
29/05/2020 la 15:30

Brendan Rodgers, antrenorul celor de la Leicester City, a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus la scurt timp după ce sezonul a fost suspendat din cauza pandemiei.

Brendan Rodgers a anunțat la BBC că a fost testat pozitiv cu coronavirus și că s-a vindecat. Managerul celor de la Leicester City a dezvăluit că a făcut testul după ce a afișat simptome ale virusului.

Rodgers a dezvăluit că atât el, cât și soția lui au fost infectați cu COVID-19 și a asemănat infectarea cu virusul cu escaladarea muntelui Kilimanjaro. Antrenorul celor de la Arsenal, Mikel Arteta, a fost la rândul său infectat cu coronavirus.

Fotbal

Orașul Leicester, închis, după "explozia" de cazuri de COVID-19. Ce impact are asupra Premier League

30/06/2020 LA 05:34

Brendan Rodgers a avut coronavirus

Fostul antrenor de la Swansea, Liverpool și Celtic a dezvăluit în premieră experiența pe care a trăit-o alături de soția lui în lupta cu virusul.

Eu și cu soția mea am avut coronavirus imediat după ce sezonul a fost suspendat. La o săptămână distanță a început chinul, nu mai aveam miros și gust. Nu avea forță și chiar m-am chinuit, la fel și soția mea. Am făcut testul și amândoi eram pozitivi. Abia puteam să merg. Mi-a adus aminte de urcarea pe muntele Kilimanjaro, cu cât ajungi mai sus cu atât rămâi fără aer
Să merg 3 metri era o experiență foarte diferită. Am încercat să ies să alerg și pur și simplu nu am putut. Mă simțeam foarte slăbit, nu aveam poftă de mâncare și am avut o senzație ciudată timp de 3 săptămâni în care nu am avut gust

Între timp, Brendan Rodgers s-a vindecat de boală și a revenit deja la antrenamente alături de cei de la Leicester, în data de 20 mai. Mai întâi au fost grupuri restrânse, de câte 5 jucători care au păstrat distanțarea socială, însă ulterior s-a aprobat revenirea la antrenamentele normale, cu contacte fizice.

În ciuda a 12 cazuri de persoane infectate cu coronavirus de la cluburile din prima ligă engleză, Premier League a anunțat marea revenire! Pe 17 iunie, cu 2 partide restanță: Manchester City - Arsenal și Aston Villa - Sheffield United.

Premier League

PSG a pus ochii pe unul dintre cei mai apreciați mijlocași din Premier League, Wilfried Ndidi

02/05/2020 LA 13:51
Premier League

Rodgers critică arbitrajul după înfrângerea cu Man City: "E cât se poate de clar! De asta avem VAR!"

23/02/2020 LA 08:01
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueLiverpoolLeicester CityMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol