Brendan Rodgers a anunțat la BBC că a fost testat pozitiv cu coronavirus și că s-a vindecat. Managerul celor de la Leicester City a dezvăluit că a făcut testul după ce a afișat simptome ale virusului.
Rodgers a dezvăluit că atât el, cât și soția lui au fost infectați cu COVID-19 și a asemănat infectarea cu virusul cu escaladarea muntelui Kilimanjaro. Antrenorul celor de la Arsenal, Mikel Arteta, a fost la rândul său infectat cu coronavirus.

Brendan Rodgers a avut coronavirus

Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM 39 MINUTE
Fostul antrenor de la Swansea, Liverpool și Celtic a dezvăluit în premieră experiența pe care a trăit-o alături de soția lui în lupta cu virusul.
Eu și cu soția mea am avut coronavirus imediat după ce sezonul a fost suspendat. La o săptămână distanță a început chinul, nu mai aveam miros și gust. Nu avea forță și chiar m-am chinuit, la fel și soția mea. Am făcut testul și amândoi eram pozitivi. Abia puteam să merg. Mi-a adus aminte de urcarea pe muntele Kilimanjaro, cu cât ajungi mai sus cu atât rămâi fără aer
Să merg 3 metri era o experiență foarte diferită. Am încercat să ies să alerg și pur și simplu nu am putut. Mă simțeam foarte slăbit, nu aveam poftă de mâncare și am avut o senzație ciudată timp de 3 săptămâni în care nu am avut gust
Între timp, Brendan Rodgers s-a vindecat de boală și a revenit deja la antrenamente alături de cei de la Leicester, în data de 20 mai. Mai întâi au fost grupuri restrânse, de câte 5 jucători care au păstrat distanțarea socială, însă ulterior s-a aprobat revenirea la antrenamentele normale, cu contacte fizice.
În ciuda a 12 cazuri de persoane infectate cu coronavirus de la cluburile din prima ligă engleză, Premier League a anunțat marea revenire! Pe 17 iunie, cu 2 partide restanță: Manchester City - Arsenal și Aston Villa - Sheffield United.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
IERI LA 12:15
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09