Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cadoul lui Mourinho pentru Klopp". Pellegrini ar putea ajunge la Liverpool în vară

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/05/2021 la 12:14 GMT+3

Jose Mourinho va fi noul antrenor al celor de la AS Roma începând din sezonul viitor. Tehnicianul portughez, poreclit "The Special One", pregătește deja planul de transferuri din vară. Potrivit presei din Anglia, Mourinho ar fi dispus să renunțe la Lorenzo Pellegrini (24 de ani), mijlocașul central dorit de Liverpool.

AS Roma

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho nu va sta prea mult timp departe de fotbal. La numai două săptămâni după ce a fost demis de la Tottenham, antrenorul lusitan a fost prezentat oficial la AS Roma. "The Special One" va prelua formația capitolină la finalul sezonului și deja și-a pregătit planul pentru următoarea perioadă de mercato.
Ieri, Gazzetta dello Sport a anunțat lista de jucători pe care Mourinho și-ar dori să-i aducă pe Olimpico. Portughezul îi monitorizează inclusiv pe mijlocașii Pierre-Emile Hojbjerg și Nemanja Matic, cu care a colaborat la Tottenham, respectiv Manchester United. De asemenea, Renato Sanches (Lille) și Juan Mata (Manchester United) se află și ei în atenția lui Mourinho.
În aceste condiții, unul dintre mijlocașii actuali ar trebui să plece pentru a-i face loc noului sosit. Potrivit Mirror, Lorenzo Pellegrini este jucătorul din linia mediană a Romei la care Mourinho ar fi dispus să renunțe în vară.
Internaționalul cu 17 selecții la naționala Italiei mai are contract cu "giallorossii" până în 2022, iar până acum nu s-a ajuns la un numitor comun în contextul prelungirii înțelegerii. Conducătorii Romei i-au pus pe masă lui Pellegrini noul contract încă de la Crăciun, însă mijlocașul nu l-a acceptat.
Lorenzo Pellegrini

"Un cadou de la Mourinho pentru Klopp". Pellegrini ar putea ajunge la Liverpool în vară

Cel mai probabil, jucătorul de 24 de ani își dorește să facă un pas în carieră, la o echipă care se luptă an de an pentru trofee. O echipă precum Liverpool, despre care s-a scris în ultima perioadă că ar fi interesată de Pellegrini.
"Cormoranii" se pregătesc pentru despărțirea de Wijnaldum, aflat de ceva vreme pe radarul Barcelonei. Pellegrini pare un înlocuitor potrivit pentru olandez, ținând cont de prestațiile sale consistente de la Roma. Mijlocașul a impresionat în cele 4 sezoane petrecute la formația din Capitală și a câștigat banderola de căpitan.
"Cadoul lui Mourinho pentru Klopp", a descris cotidianul As vestea că Pellegrini ar putea pleca de la Roma la Liverpool.
Pellegrini este un mijlocaș care ajută atât pe faza de creație și, în același timp, reușește să și înscrie. În actualul sezon, internaționalul italian a marcat 9 goluri și a oferit 9 pase decisive în 44 de apariții.
La ora actuală, Pellegrini este cotat la 37 de milioane de euro de transfermarkt.com. Totuși, Liverpool nu ar plăti vreun euro pentru transferul său în această vară, având în vedere că mijlocașul va intra în ultimul an de contract. Jurnaliștii britanici anunță că, dacă nu va semna prelungirea înțelegerii până în vară, Roma nu îl va mai păstra în sezonul viitor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Programul Premier League - 8-9 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo