Deși ultimele informații din presa italiană anunțau că Radu Drăgușin va rămâne la Juventus, jurnaliștii de la Corriere dello Sport lansează o altă variantă.
Conform acestora, Crystal Palace este clubul care insistă din ce în ce mai mult pe lângă reprezentanții românului și acesta ar putea ajunge în Premier League. Potrivit sursei citate, Tottenham și Newcastle sunt celelalte 2 echipe din Albion care s-au interesat de serviciile românului, dar intențiile celor de la Crystal Palace par cele mai serioase. De asemenea, fundașul român este și pe radarul celor de la RB Leipzig, formație recunoscută pentru faptul că încearcă să atragă mulți jucători tineri de valoare.
https://i.eurosport.com/2021/01/13/2970657.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39

Juventus își dorește să-l păstreze pe Drăgușin

Contractul actual al lui Drăgușin expiră în vară, dar conducătorii lui Juventus sunt conștienți de potențialul uriaș al fundașului de 19 ani. Din acest motiv, italienii sunt pregătiți să-l "lege" până în 2026, timp în care românul ar putea deveni o piesă importantă în "puzzle-ul" lui Pirlo, dar decizia îi va aparține jucătorului.
Totuși, teama de a sta pe bancă la Juventus l-ar putea determina pe fotbalist să accepte o altă aventură, chiar dacă ar fi la un club de mai mică anvergură.
Drăgușin a fost folosit într-un singur meci în Serie A, chiar dacă s-a aflat de multe ori în lotul lui Juventus. Românul a mai evoluat de asemenea pentru echipa mare a torinezilor în Cupa Italiei și într-un meci de Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Serie A
Milan nu-i prelungește contractul, dar Tătărușanu și-a găsit deja echipă în Serie A
19/11/2022 LA 06:29