Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un club din Premier League insistă tot mai mult pentru transferul lui Radu Drăgușin

Nicu Savin

Publicat 22/02/2021 la 21:45 GMT+2

Radu Drăgușin a jucat puțin pentru prima echipă a lui Juventus, dar a fost suficient pentru a atrage atenția, iar fundașul român are numeroase oferte.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Getty Images

Deși ultimele informații din presa italiană anunțau că Radu Drăgușin va rămâne la Juventus, jurnaliștii de la Corriere dello Sport lansează o altă variantă.
Conform acestora, Crystal Palace este clubul care insistă din ce în ce mai mult pe lângă reprezentanții românului și acesta ar putea ajunge în Premier League. Potrivit sursei citate, Tottenham și Newcastle sunt celelalte 2 echipe din Albion care s-au interesat de serviciile românului, dar intențiile celor de la Crystal Palace par cele mai serioase. De asemenea, fundașul român este și pe radarul celor de la RB Leipzig, formație recunoscută pentru faptul că încearcă să atragă mulți jucători tineri de valoare.
Radu Drăgușin, în partida cu Genoa

Juventus își dorește să-l păstreze pe Drăgușin

Contractul actual al lui Drăgușin expiră în vară, dar conducătorii lui Juventus sunt conștienți de potențialul uriaș al fundașului de 19 ani. Din acest motiv, italienii sunt pregătiți să-l "lege" până în 2026, timp în care românul ar putea deveni o piesă importantă în "puzzle-ul" lui Pirlo, dar decizia îi va aparține jucătorului.
Totuși, teama de a sta pe bancă la Juventus l-ar putea determina pe fotbalist să accepte o altă aventură, chiar dacă ar fi la un club de mai mică anvergură.
Drăgușin a fost folosit într-un singur meci în Serie A, chiar dacă s-a aflat de multe ori în lotul lui Juventus. Românul a mai evoluat de asemenea pentru echipa mare a torinezilor în Cupa Italiei și într-un meci de Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo