Deși ultimele informații din presa italiană anunțau că Radu Drăgușin va rămâne la Juventus, jurnaliștii de la Corriere dello Sport lansează o altă variantă.

Conform acestora, Crystal Palace este clubul care insistă din ce în ce mai mult pe lângă reprezentanții românului și acesta ar putea ajunge în Premier League. Potrivit sursei citate, Tottenham și Newcastle sunt celelalte 2 echipe din Albion care s-au interesat de serviciile românului, dar intențiile celor de la Crystal Palace par cele mai serioase. De asemenea, fundașul român este și pe radarul celor de la RB Leipzig, formație recunoscută pentru faptul că încearcă să atragă mulți jucători tineri de valoare.

Fotbal
Radu Drăgușin, asul din mâneca lui Pirlo! Cum poate deveni românul titular de bază la Juventus
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2021/01/13/2970657.jpg

Juventus își dorește să-l păstreze pe Drăgușin

Contractul actual al lui Drăgușin expiră în vară, dar conducătorii lui Juventus sunt conștienți de potențialul uriaș al fundașului de 19 ani. Din acest motiv, italienii sunt pregătiți să-l "lege" până în 2026, timp în care românul ar putea deveni o piesă importantă în "puzzle-ul" lui Pirlo, dar decizia îi va aparține jucătorului.

Totuși, teama de a sta pe bancă la Juventus l-ar putea determina pe fotbalist să accepte o altă aventură, chiar dacă ar fi la un club de mai mică anvergură.

Drăgușin a fost folosit într-un singur meci în Serie A, chiar dacă s-a aflat de multe ori în lotul lui Juventus. Românul a mai evoluat de asemenea pentru echipa mare a torinezilor în Cupa Italiei și într-un meci de Champions League.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Serie A
Juventus câștigă clar cu Crotone și speră în continuare la titlu! Ronaldo, o nouă bornă uimitoare
IERI LA 21:38
Serie A
Cristiano Ronaldo, luat în colimator de Antonio Cassano: "Întotdeauna a fost egoist!"
18/02/2021 LA 14:38