Astfel, jurnaliștii englezi au intrat în posesia unor documente care au fost depuse la o agenție a guvernului britanic pentru a demara procedura de achiziție. Sky Sports a informat în ianuarie că PCP Partners, deținută de Amanda Staveley și Saudi Public Investment Firm (PIF) se află în discuții pentru a prelua Newcastle, însă de această dată nu există nicio mențiune în documente de PIF.
Conform mai multor documente, Mike Ashley va împrumuta PCP cu bani pentru a putea finaliza acordul. Sky Sports a contactat Newcastle pentru comentarii însă nu a primit până acum un răspuns. Staveley a mai încercat să cumpere clubul în 2017, însă după lungi negocieri, totul a picat.
Mike Ashley, care se află în acest moment în SUA, este patronul lui Newcastle din 2007, însă relația sa cu fanii este una departe de a fi ideală, mulți acuzându-l că încearcă doar să scoată profit de pe urma clubului. Una dintre regulile impuse de Ashley este ca Newcastle să nu cumpere jucători de peste 26 de ani pentru ca cei aduși la club să poată fi apoi revânduți la un preț mai mare.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 29 MINUTE
Sub comanda lui Ashley Newcastle a retrogradat de două ori iar fanii au organizat multiple proteste față de felul în care a fost condus clubul în această perioadă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM O ZI
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53