Ianis Hagi este omul momentului în Scoția, dubla sa cu Braga, din Europa League, transformându-l în vedete incontestabilă a competiției, în manșa tur a 16-imilor.
Rangers a dat marea lovitură cu internaționalul nostru, iar oficialii cluburilor din Premier League urmăresc îndeaproape modul în care Hagi Jr se dezvoltă pe Ibrox.
West Ham și-l dorește neapărat, în perspectiva sezonului viitor și, potrivit presei engleze, e gata să facă o ofertă extrem de tentantă, 8,5 milioane de euro. Doar că mutarea ar putea să aibă loc doar în condițiile în care Rangers nu va activa clauza de transfer definitiv, lucru improbabil.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
17/01/2022 LA 06:35
"Ianis este exact tipul de jucător de care West Ham are nevoie. Oficialii clubului au de gând să facă o ofertă în vară, însă lucrurile nu depind doar de ei", notează Hammers News.

Ianis Hagi, urmărit de West Ham din vară

Oficialii lui West Ham l-au urmărit pe Ianis la Euro U21, în vara trecută, și au rămas plăcut impresionați de talentul său. Au întârziat însă să facă o ofertă concretă, astfel că românul a ajuns la Genk.
"West Ham l-a urmărit pe Ianis Hagi încă din vară. Jucătorul de 21 de ani, care a ajuns în ianuarie sub formă de împrumut la Rangers, a impresionat pe Ibrox. Un mijlocaș ofensiv, care poate juca în ambele flancuri, Ianis a reușit deja trei goluri și o pasă decisivă în primele sale 6 meciuri pentru formația lui Gerrard. Fiul lui Gheorghe Hagi pare un talent real, dar Glasgow are o clauză exclusivă de a-l transfera, astfel că sunt șanse mari ca românul să continue pe Ibrox", mai notează sursa citată.
Potrivit presei engleze, 4 formații din Premier League îl urmăresc pe Hagi Jr, printre care și Newcastle. Totuși, românul va trebui să își amâne cel mai probabil sosirea în cel mai puternic campionat al lumii, ca urmare a clauzei din contractul de împrumut dintre Genk și Rangers. Scoțienii îl pot transfera definitiv în vară pentru 5 milioane de euro, un preț de dumping judecând după ce arată Ianis Hagi în prezent.
Fotbal
Premier League, distrusă de Omicron. Bilanț horror: dublul recordului negativ, depășit
21/12/2021 LA 06:29
Premier League
După Aubameyang, Arteta a intrat în conflict cu un alt jucător de la Arsenal
15/12/2021 LA 12:13