Multe echipe din Premier League au hotărât să le reducă salariile fotbaliștilor și antrenorilor, pentru a putea acoperi pierderile mari anunțate în următoarea perioadă. Lipsa meciurilor și a acțiunilor obișnuite din timpul campionatului vor avea un efect negativ uriaș asupra echilibrului financiar al cluburilor. Drepturile TV, sponsorizările, vânzarea de bilete, campaniile de marketing și toate elementele din viața unei echipe din Anglia au dispărut de la începutul lunii martie și vor rămâne în necunoscut cel puțin încă o lună și jumătate, potrivit ultimelor informații din presa britanică.
În funcție de situația fiecărui club, unele dintre ele vor resimți mai rău criza, în timp ce altele vor reuși să treacă mai ușor peste situația respectivă. Daily Mail susține că există un club gigantic din Premier League care ar putea avea de acoperit pierderi potențiale de aproximativ 10,3 milioane euro (9 milioane lire), din cauza pauzei generate de pandemie.
Jurnaliștii englezi n-au dezvăluit numele clubului de top, însă în urma unor calcule au ajuns la concluzia că acesta ar putea ajunge la datorii de 114,8 milioane euro (100 milioane lire) la finalul crizei financiare, sumă pe care conducătorii vor fi nevoiți s-o acopere cât mai repede.
Fotbal
Data de 8 iunie, cel mai bun caz pentru revenirea Premier League
18/04/2020 LA 05:00

Premier League s-ar putea relua pe 8 iunie

În urma unei videoconferințe din această lună, s-a estimat că echipele din Premier League ar putea pierde, împreună, 1.137 miliarde de lire din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit fotbalul. O mare parte din această datorie acumulată va fi reprezentată de acoperirea drepturilor TV (762 milioane lire), în cazul în care sezonul curent nu se va încheia pe teren.
Data de 8 iunie este cea la care se speră în acest moment ca sezonul de Premier League să fie reluat. Este data cea mai optimistă la care s-a ajuns după videoconferința cluburilor care a avut loc vineri, anunță Sky Sports.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04