Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un coechipier îl dă de gol pe Mane! Când va pleca de la Liverpool

Cosmin Cioboata

Publicat 17/04/2020 la 17:20 GMT+3

Plecarea lui Sadio Mane la Real Madrid este unul dintre cele mai dezbătute subiecte din fotbalul internațional, la ora actuală.

Sadio Mané

Credit imagine: Getty Images

Ultimul zvon din presa britanică se referă la un schimb între Liverpool și PSG. Potrivit Daily Mail, dacă Sadio Mane va fi transferat la Real Madrid, așa cum s-a speculat în ultima perioadă, "cormoranii" sunt gata de orice sacrificiu financiar pentru a-l aduce în locul senegalezului pe Kylian Mbappe.
Keita Balde, coechipierul lui Mane de la naționala Senegalului, susține că atacantul lui Liverpool va pleca de pe Anfield în următorii 2 ani, în funcție de ofertele primite. În prezent la AS Monaco, Balde consideră că Mane nu va rămâne la Liverpool toată cariera, ci va dori să pornească într-o altă aventură.
"Mane este o persoană extraordinară și merită tot ce e mai bun. Este extrem de ambițios, nimeni nu i-a oferit nimic (n.r. - ca să ajungă aici). Cu siguranță merită să se afle unde este acum. Știu că se simte foarte bine la Liverpool, antrenorul îl apreciază foarte mult. Mane a ajutat enorm clubul, iar clubul l-a ajutat enorm pe el. Ca să plece de la Liverpool, Mane trebuie să primească o ofertă de la un club uriaș. În clipa de față, există puține echipe de nivelul lui Liverpool.
Plecarea sa de pe Anfield depinde de foarte multe elemente. Părere mea e că într-un an sau doi s-ar putea să se gândească la o schimbare în cariera sa. Nu cred că își dorește să-și petreacă toată cariera la Liverpool. Mane este un băiat deștept, știe ce este bine pentru el și ce are de făcut.", a spus Balde, pentru AS.

Mane, de 4 ani la Liverpool

Contractul lui Sadio Mane cu Liverpool expiră în 2023, însă o ofertă atrăgătoare l-ar putea convinge pe senegalez să plece de pe Anfield, locul unde a ajuns în urmă cu 4 ani. În 161 de apariții pentru "cormorani", Mane a marcat 77 de goluri, devenind golgheterul lui Liverpool în sezonul precedent de Premier League, la egalitate cu Mohamed Salah și Pierre-Emerick Aubameyang.
Mane este unul dintre jucătorii de bază ai lui Jurgen Klopp, care a pus umărul la câștigarea a 3 trofee în 2019: UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
120 de milioane de euro este cota de piață a lui Sadio Mane, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo