Leicester a confirmat că cei trei au fost excluși din lot pentru meciul cu West Ham United pentru că au încălcat protocolul privind coronavirusul.
Maddison, Perez și Choudhury nu au făcut parte din lotul pentru meciul de duminică iar presa a scris că această decizie a fost luată pentru că au participat la o petrecere care a încălcat regulile guvernului britanic.
Brendan Rodgers nu a oferit detalii privind absența lor înainte de meci, însă a confirmat după partidă că cei trei au încălcat protocolul weekendul trecut.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56

Brendan Rogers a explicat de ce Maddison, Perez și Choudhury au fost scoși din lot

”A fost o decizie luată de mine în urma unei situații interne de weekendul trecut. Avem alte standarde. Sunt băieți buni, dar noi avem niște standarde care trebuie respectate și în afara terenului”, a declarat Rodgers.
Clubul nu a oferit mai multe detalii, însă Rodgers a precizat că cei trei vor face parte din lot pentru meciul lui Leicester cu Southampton din Cupa Angliei din weekendul viitor.
”Băieții se vor alătura grupului după acest meci. Este ceva internă, o situație pe care noi am gestionată. Este un comportament dezamăgitor din partea lor, este o greșeală, nu ne reprezintă. Avem un set de valori la acest club”, a afirmat Rodgers.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53