Legenda lui Chelsea, John Terry, a desemnat cel mai talentat jucător care nu a reușit să se impună pe Stamford Bridge. Terry a reprezentat Chelsea timp de 19 ani și a urmărit în toată această perioadă echipa de tinere talente a clubului și a vorbit într-un live ținut pe Instagram despre un jucător mai puțin cunoscut, dar pe care el l-a considerat extrem de capabil, Rob Wolleaston, acum în vârstă de 40 de ani.
John Terry este de părere că Wolleaston ar fi putut, cu tot talentul pe care l-a avut, să-și construiască o carieră legendară pe Stamford Bridge, însă Wolleaston a bifat o singură apariție în Premier League, fără a impresiona.
Probabil un băiat pe nume Rob Wolleaston, la Chelsea. Era mijlocaș/atacant, era atât de capabil. Îl țin minte și acum, dar mental nu a avut acel ceva și nu a putut să forțeze. A ales să se antreneze cu prima echipă devreme, de când avea 17 sau 18 ani, s-a descurcat foarte bine și Gullit i-a spus că va juca la prima echipă într-un meci de cupă. Apoi țin minte că a sunat cu o zi înainte de meci și a spus că este bolnav. Dacă noi toți am fi fost bolnavi și am fi simțit că suntem la capătul lunii, tot am fi jucat, nu am fi renunțat la acea oportunitate. A făcut asta de două sau trei ori, nu era pregătit mental pentru meci, dar în materie de abilități era incredibil.
Fotbal
Real și Bayern, bătălie pentru unul din cei mai promițători tineri din lume
16/04/2020 LA 06:45
Cu 78 selecţii la naţionala Angliei, Terry este unul dintre jucătorii cei mai titraţi din istoria lui Chelsea, cu 5 titluri de campion, 5 cupe şi Champions League în 2012. Terry a părăsit Chelsea în 2017 și s-a retras din activitate de la Aston Villa în 2018.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Romelu Lukaku, penalizat de Chelsea cu cea mai mare amendă din istoria clubului
04/01/2022 LA 13:16
Premier League
John Terry s-a întors la Chelsea. Ce funcție va ocupa fostul mare jucător al londonezilor
29/12/2021 LA 13:19