Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fan al lui Liverpool aflat în izolare, surprins cu un telefon de Van Dijk

Sebastian Ujica

Publicat 04/04/2020 la 15:19 GMT+3

Fanul s-a izolat de iubita lui în timpul pandemiei de COVID-19, aceasta fiind însărcinată.

Liverpool Ben Price Van Dijk

Credit imagine: Instagram

Ben Brice este membru al LFC Foundation și mare fan al celor de la FC Liverpool. El și-a împărtășit povestea, fiind aflat în izolare, departe de iubita lui care este însărcinată. Price a vorbit despre problemele sale cu anxietatea iar povestea lui a fost auzită de către Virgil Van Dijk.
Astfel, fundașul celor de la Liverpool a decis să-i facă o surpriză fanului. Când a văzut că primește un apel video, Ben Price nici nu se gândea că îl va vedea pe fundașul olandez.

Surpriza lui Van Dijk

"Îmi tremură picioarele" a apucat să spună fanul când l-a văzut pe Van Dijk pe imagine. Jucătorul a ținut să-l felicite pe Price pentru curajul său de a-și dezvălui povestea: "Te-am ascultat. În primul rând vreau să te felicit pentru că vei deveni tată, iar acest lucru este cel mai important lucru. Bucură-te de fiecare clipă pentru că e cel mai frumos lucru din viață" i-a spus Van Dijk.
Price a renunțat recent la slujba lui la un depozit pentru a deveni frizer. Din păcate, salonul la care lucra să închis cu 2 zile înainte că Guvernul Britanic să declare starea de urgență.
"Am auzit că vrei să fii frizer, că e un vis, un obiectiv pentru tine. Așa că încearcă și poate într-o zi vei veni la Melwood și tunzi câțiva dintre jucători, nu se știe niciodată" i-a mai spus Van Dijk. Fanul i-a mulțumit la rândul lui pentru impactul pe care l-a avut după transferul la Liverpool: "Îmi aduc aminte că înainte să vii de fiecare dată când eram atacați, indiferent de echipă, intrăm în panică. Dar acum sunt destul relaxat. Ești ca un zid"
Iată tot momentul
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo