Ben Brice este membru al LFC Foundation și mare fan al celor de la FC Liverpool. El și-a împărtășit povestea, fiind aflat în izolare, departe de iubita lui care este însărcinată. Price a vorbit despre problemele sale cu anxietatea iar povestea lui a fost auzită de către Virgil Van Dijk.
Astfel, fundașul celor de la Liverpool a decis să-i facă o surpriză fanului. Când a văzut că primește un apel video, Ben Price nici nu se gândea că îl va vedea pe fundașul olandez.

Surpriza lui Van Dijk

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
"Îmi tremură picioarele" a apucat să spună fanul când l-a văzut pe Van Dijk pe imagine. Jucătorul a ținut să-l felicite pe Price pentru curajul său de a-și dezvălui povestea: "Te-am ascultat. În primul rând vreau să te felicit pentru că vei deveni tată, iar acest lucru este cel mai important lucru. Bucură-te de fiecare clipă pentru că e cel mai frumos lucru din viață" i-a spus Van Dijk.
Price a renunțat recent la slujba lui la un depozit pentru a deveni frizer. Din păcate, salonul la care lucra să închis cu 2 zile înainte că Guvernul Britanic să declare starea de urgență.
"Am auzit că vrei să fii frizer, că e un vis, un obiectiv pentru tine. Așa că încearcă și poate într-o zi vei veni la Melwood și tunzi câțiva dintre jucători, nu se știe niciodată" i-a mai spus Van Dijk. Fanul i-a mulțumit la rândul lui pentru impactul pe care l-a avut după transferul la Liverpool: "Îmi aduc aminte că înainte să vii de fiecare dată când eram atacați, indiferent de echipă, intrăm în panică. Dar acum sunt destul relaxat. Ești ca un zid"
Iată tot momentul
insta
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52