Marcus Rashford a impresionat pe toată lumea după ce a fost promovat la prima echipă a lui Manchester United. În sezonul trecut, atacantul de 23 de ani a marcat 22 de goluri pentru "diavoli", contribuind decisiv la clasarea echipei pe poziția a 3-a în Premier League. În acest start de sezon evoluțiile sale nu au fost cele mai reușite, marcând până acum doar 3 goluri în campionat, dar chiar și așa rămâne unul dintre cei mai importanți jucători din ofensiva lui Solskjaer.
Chiar dacă este temut de toate apărările și lăudat de mulți specialiști, Rashford încă nu este un atacant de talie mondială, cel puțin în viziunea lui Louis Saha, fost jucător pe Old Trafford între 2004 și 2008. Francezul cu 42 de goluri marcate în tricoul lui Manchester United consideră că Rashford nu este suficient de letal în fața porții pentru a fi inclus printre cei mai buni atacanți din lume în acest moment.
"Marcus Rashfordnu este încă un atacant de talie mondială. Un atacant trebuie să fie diferit, să fie cu adevărat dornic de a marca și să se citească pe fața sa că vrea să înscrie tot timpul. Un atacant de clasa mondială se concentrează asupra modului de a-și găsi poziția din care poate înscrie. El nu va încerca să găsească un aspect frumos în joc, ci doar să fie letal în fața porții.", a declarat Saha pentru GetingBet.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
https://i.eurosport.com/2017/10/04/2180302.jpg

Louis Saha: "Atacaníi de clasă sunt obsedați de marcarea golurilor"

În interviul acordat, Saha a menționat că Rashford are potențialul necesar pentru a deveni un atacant de clasă, dar pentru asta trebuie să-și schimbe atitudinea și să își dorească să marcheze mai mult, dându-l exemplu pe Cristiano Ronaldo: "Eu asta am învățat de la Van Nistelrooy și David Trezeguet. În acest moment, Marcus Rashford nu este un atacant de talie mondială, dar poate deveni unul. Este încă tânăr și are un mare potențial. Cristiano Ronaldo a început pe o anumită poziție, iar acum este cel mai bun atacant pe care vi-l puteați imagina vreodată. Atacanții de clasă au o anumită atitudine, sunt obsedați de marcarea golurilor, strigă la orice jucător care nu le pasează în momente cheie, pentru că știu că au ratat șansa de a marca un gol."
Marcus Rashford are șansa de a-l contrazice pe fostul jucător al lui Manchester United chiar în această seară, în derby-ul cu Manchester City. Partida va începe la ora 19:30 și poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Premier League
Marcus Rashford, în fața unei decizii importante! Ce temeri are privind viitorul său pe Old Trafford
12/01/2022 LA 09:26
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42