Liverpool este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, iar foarte mulți tineri jucători visează să ajungă să evolueze la clubul de pe Anfield. Așa s-a întâmplat și cu Herbie Kane, care la vârsta de numai 15 ani s-a alăturat grupelor de copii și juniori ale "cormoranilor".
Crescut de Bristol City, Kane a ajuns în 2013 la Liverpool și a progresat constant, ajungând să cocheteze cu echipa mare în sezonul precedent. Din păcate pentru el, a bifat doar 2 prezențe pentru echipa condusă de Jurgen Klopp, iar la începutul acestui sezon a fost vândul la Barnsley, în Championship, pentru doar 1,25 de milioane de £.

Herbie Kane regretă că a semnat cu Liverpool

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Într-un interviu acordat site-ului oficial al lui Barnsley, fotbalistul de 22 de ani a declarat că transferul la Liverpool nu a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla și că dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai face această alegere.
În ceea ce privește Liverpool, trebuie să fiu sincer, nu a fost cel mai bun lucru din cariera mea. Nu m-am gândit prea mult la asta, dar dacă ar fi să mă întorc în timp probabil că aș rămâne la Bristol.", a spus Herbie Kane.
Mijlocașul central a mers și mai departe și a menționat că promisiunile care i s-au făcut la început nu au fost repectate: "Ți se promit o mulțime de lucuri atunci când încearcă să te semneze, dar nimic nu s-a adeverit în timp. Dar în general, ăsta este fotbalul. Nu a fost bine pentru mine acolo, dar a fost o experiență valoroasă, fără de care probabil că nu aș fi la Barnsley."
În acest sezon, Herbie Kane a jucat de 13 ori pentru Barnsley, formație care se află pe locul 12 în Championship, după 19 etape disputate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31